Nyheder fra KIBO Sikring

Er din port blevet påkørt?

17. maj 2016

Bliver en sikkerhedskritisk port beskadiget kan du med en mobilport fra KIBO Sikring på få timer få genoprettet din adgangsvej, så driften af din virksomhed igen kan køre normalt. Helt uden forbehold og med samme høje sikkerhedsniveau som ved en permanent port.

Genetablér den nedbrudte adgangsvej på få timer 

Når adgangsvejen ind til en sikret virksomhed ikke fungerer længere, gælder det om at få den til at virke igen hurtigst muligt. En nedbrudt adgangsvej udgør nemlig ikke bare en sikkerhedsrisiko, men kan i mange tilfælde også have store økonomiske konsekvenser. Det skyldes, at virksomhedens drift lammes voldsomt under adgangsvejens nedetid, og at mange virksomheder er underlagt forskellige krav, der kræver hermetisk lukket perimetersikring. Derfor er det vigtigt at få genskabt en sikker og funktionel ind- og udgangsvej til og fra virksomheden. Den bedste og billigste løsning er en mobilport. 

Spar tid og penge

En mobilport er et væsentligt billigere alternativ end en løsning med fysiske vagter af kød og blod. På bare fire klokketimer kan mobilporten tages i brug og fungere med samme høje sikkerhedsniveau som før nedbruddet, indtil den permanente portløsning igen er på plads. 

Typisk tager det 5-8 uger, førend en permanent port er leveret og installeret, og det kan derfor bliver en yderst bekostelig affære at hyre vagter til at sikre adgangsvejen i den mellemliggende periode. Nogle uheldsramte virksomheder vælger at kombinere vagtløsningen med mobilhegn og begrænsede åbningstider, men også denne løsning har økonomiske og sikkerhedsmæssige konsekvenser for virksomheden.

Samme høje sikkerhedsniveau 

Med en mobilport kan du opretholde samme høje sikkerhedsniveau som ved en permanent port. Har din virksomhed i forvejen etableret et adgangskontrolsystem, kan det sluttes til den mobile port. Det betyder, at I fortsat kan bruge de eksisterende adgangskort og koder og derfor fortsat have 100 % styr på, hvem som kommer ind og ud af porten. 

Dermed får nedbruddet ingen konsekvenser for hverken medarbejderne, leverandører eller kunder. Driften kan med andre ord fortsætte helt som normalt. 

Ingen forhøjet risiko for indbrud

Fordi samme høje sikkerhedsniveau opretholdes med en mobilport, er din virksomhed ikke udsat for forhøjet risiko for indbrud i den mellemliggende periode.

Du kan enten vælge at leje en mobilport eller lave en beredskabsaftale. Få garanti med en beredskabsaftale


Tilbage

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Brandsikring

Brandsikring

Læs om automatisk brandalarmering (ABA) og rumslukning (ARS)

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Projektering, installation og service på avancerede ABA- og ARS-anlæg.

Brandsikring