Udlejning - lej dig sikker

Hvorfor leje?

Udlejning hos KIBO Sikring er til dig, der af den ene eller anden årsag har fået behov for en midlertidig sikringsløsning, men ikke ønsker at eje løsningen permanent. Det kan for eksempel være i forbindelse med terrorsikring eller hvis du er underlagt certificeringer såsom PASS 28000, PASS 55, ISPS Terrorsikring o. lign. og sikringen af din virksomhed dermed er forretningskritisk. Kibo Sikring står for montering og installering af løsningerne, og når du ikke længere har brug for dem, kommer vi naturligvis og henter dem igen. Det manglede da bare. På den måde undgår du at bruge økonomiske eller pladsmæssige ressourcer på opbevaring i de perioder, hvor du ikke har et sikringsbehov.

Du kan leje det hele

Den er god nok. Du kan leje alle vores sikringsløsninger - lige fra hegn, kameraovervågning, bomanlæg og pullerter til vores mobilsikringsløsning og mobilport. Udlejning af sikringsløsninger er populært blandt vores kunder, som blandt andet tæller entreprenører, sikkerhedstjenester og kommuner samt virksomheder i fødevareindustrien, medicinalindustrien og transportbranchen. Vi rykker ud med kort varsel, hvis en sikringsløsning er blevet beskadiget, og sørger for at få genoprettet sikringen med samme høje sikringsniveau, som ved en permanent løsning, så driften af din virksomhed igen kan køre normalt. Dertil er mobilsikring populært i de tilfælde, hvor der er behov for fleksible afgrænsningsmuligheder. Det benytter de sig eksempelvis af på Aarhus Havn:

“Fordelen ved at have de her mobile porte, det er, at når vi kommer i tanke om, at vi skal have lukket et eller andet område af, så er det forholdsvis nemt. Der skal ikke trækkes lyslederkabler eller noget andet i større omfang. Vi skal ikke ned og grave i jorden osv. Det er forholdsvis nemt. Både at sætte porten op første gang og flytte den næste gang.” Havnekaptajn Søren Tikjøb

Brug for akut assistance? Hos os kan du leje med kort varsel

Man kan ikke forudse alting. Derfor kan du leje en sikringsløsning hos KIBO Sikring og få den installeret med ganske kort varsel. Har du brug for sikring NU, tilbyder vi akutassistance. Her rykker vi ud og installerer din valgte sikringsløsning, så den er i drift inden for maksimalt 12 timer efter, at vi har fået dit opkald. Behøver det ikke at gå helt så stærkt, tilbyder vi basis assistance, hvor din sikringsløsning vil være leveret og i drift inden for 3 arbejdsdage. Er det en større sikringsløsning, du har behov for, kan der dog forventes lidt ekstra leveringstid. Ring til os, så taler vi om det.

 
 
Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Brandsikring

Brandsikring

Læs om automatisk brandalarmering (ABA) og rumslukning (ARS)

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Projektering, installation og service på avancerede ABA- og ARS-anlæg.

Brandsikring