Hvordan dårligt WiFi førte til cloud-baseret overvågningsløsning på Bredballe Privatskole

Vi har leveret en cloud-baseret overvågningsløsning til Bredballe Privatskole som forebygger indbrud på skolen samt hærværk på elevernes cykler. 

Det hele startede med dårligt WiFi

Bredballe Privatskole havde længe oplevet problemer med deres WiFi, hvilket var til stor gene for både undervisere og elever. Skoleleder Henriette Langkjær kontaktede derfor en IT-tekniker, som tidligere havde arbejdet for skolen. Da IT-teknikeren dukkede op på skolen, faldt de derfor hurtigt i snak med hinanden. Under samtalen kom skolelederen ind på skolens problemer med indbrud og hærværk - og det var heldigt.  Det viste sig nemlig, at IT-teknikeren nu var ansat i KIBO Sikrings afdeling for elektronisk overvågning. Som løsning på problemerne anbefalede han derfor skolelederen at få udbygget skolens videoovervågningsløsning, som på daværende tidspunkt kun var udendørs.

Efter samtalen med IT-teknikeren som viste sig at være en garvet installatør af elektroniske overvågningssystemer, var skolelederen ikke i tvivl om, at en udbygning af skolens overvågningssystem var den rette løsning. Hun tog derfor efterfølgende kontakt til KIBO Sikring.  

De nye overvågningskameraer på Bredballe Privatskole holder bl.a. øje med cykelstativet og parketingspladserne. 

Fra smalltalk til Cloud-baseret overvågningsløsning 

Vores team af dygtige installatører har nu placeret yderligere to kameraer inde i Bredballe Privatskole samt otte kameraer udenfor som holder øje med bl.a. cykelstativet og parkeringspladserne. Alle kameraerne sender direkte optagelser fra skolens arealer, hvilket muliggør hurtig indgriben i tilfælde af problemer. Skoleleder Henriette Langkjær er desuden begejstret for den medfølgende app, hvor hun kan holde øje med kameraerne fra sin smartphone. Den nye overvågningsløsning har endda allerede hjulpet politiet i forbindelse med et indbrud, og det er ledelsen på Bredballe Privatskole naturligvis godt tilfreds med.

Da den nye overvågningsløsning er cloud-baseret kræver installationen intet andet end en stabil internetforbindelse – og det er heldigvis ikke længere et problem for Bredballe Privatskole.

Alle kameraerne sender direkte optagelser fra skolens arealer, hvilket muliggør hurtig indgriben i tilfælde af problemer. 

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring