Cloud-baseret videoovervågning ved 40 COVID-19 test- og vaccinationscentre for Copenhagen Medical

I samarbejde med Eagle Eye Networks rullede vi cloud-baseret videoovervågning ud på 40 lokationer i løbet af én måned for at sikre tryghed og central kø-styring på tværs af Danmarks test- og vaccinationscentre. 

 

AMSTERDAM OG KØBENHAVN - 17. januar 2022 – I samarbejde med Eagle Eye Networks sikrede vi en hurtig udrulning af cloud-baseret videoovervågning på 40 test- og vaccinationscentre, hvilket gav Copenhagen Medical mulighed for aktiv central kø-styring i centrene.

Med Eagle Eye Networks' interface får du et samlet overblik over alle overvågningskameraer. 

En stærk fælles indsats muliggjorde en hurtig integration, hvilket hjalp Copenhagen Medical med at reagere på den globale sundhedspandemi. Copenhagen Medical kunne dermed overvåge og reagere i realtid ift. crowd management ved hver enkelt lokation samt indsætte ekstra personale i henhold til efterspørgslen på hvert enkelt center. Derudover blev fjernadgang også muliggjort. 

"Cloud er lig med fleksibilitet og skalerbarhed", begynder Rishi Lodhia, Administrerende Direktør ved Eagle Eye Networks EMEA. "Vi håber selvfølgelig alle, at vi snart kan lægge pandemien bag os og vende tilbage til en mere normal hverdag. I mellemtiden, som vaccination-indsatsen øges og en stor testkapacitet er nødvendig overalt, er det tilfredsstillende at se, at vores Cloud VMS- løsning kan hjælpe med at styre menneskestrømmen. Især i København, hvor der er flere vaccinations- og testcentre. Hvis det fra kameraerne står klart, at ét sted har ekstremt travlt mens et andet sted har en stor kø, kan ekstra personale hurtigt indsættes. I dette tilfælde er det klart, at denne anvendelse af videoovervågning tjener mange andre formål end blot overvågning af sikkerhedshændelser."

"Vi rullede dette projekt meget hurtigt ud. I løbet af én måned dækkede vi næsten 40 lokationer med flere kameraer, der var operationelle overalt i COVID-testcentrene – og det er planlagt, at der skal sættes flere kameraer op. Da efterspørgslen ændrer sig hurtigt på grund af pandemien, var det vigtigt, at vi var fleksible og reaktive i forhold til hver enkelt situation." Siger Ali Özdemir, sikringskonsulent hos KIBO. "Det gode ved Eagle Eye Cloud VMS er, at slutbrugeren også selv kan administrere en masse ting. Hvis jeg selv skulle styre, hvem der skulle have adgang til hvert enkelt kamera ved hver af de 40 steder, ville jeg aldrig have været i stand til at installere alle kameraerne. Heldigvis kan Copenhagen Medical med Eagle Eye Cloud VMS selv bestemme, hvem de giver adgang til. Dette fremskynder processen og lægger kraften i hænderne på brugeren."

"Vi er meget tilfredse med løsningen, da den gør det muligt for os at overvåge og reagere på situationer i realtid. Nu kan vi hurtigt sende ekstra personale til hvor det er nødvendigt - og når det er nødvendigt - hvilket tager noget af presset i travle perioder. Tidligere har vi også haft et par hændelser i køen, men kameraerne lader os holde et vågent øje med alle vores lokationer og sende backup før en situation eskalerer. Derudover hjælper kameraerne os med at overvåge testudstyr samt de køleskabe, der indeholder vaccinerne. Så overvågningsløsningen er til gavn for os på flere måder.", udtaler Copenhagen Medical.

OM EAGLE EYE NETWORKS

Eagle Eye Networks leverer cyber-sikker cloud-baseret videoovervågning (VMS) med kunstig intelligens (AI). Eagle Eye er baseret i Austin, Texas med kontorer i Amsterdam, Bangalore og Tokyo.

VIL DU GERNE VIDE, HVORDAN EN CLOUD-LØSNING KAN HJÆLPE DIG OG DIN VIRKSOMHED?

Du kan læse mere om vores cloud-løsninger her eller sende en e-mail til vores sikringskonsulent Ali Özdemir på ali@kibo.dk.