COVID-19: Mobilt bomanlæg øger sikkerheden og reducerer de månedlige omkostninger ved Regionshospitalet Horsens

Regionshospitalet Horsens har sparet den sidste trafikvagt væk ved at leje et mobilt bomanlæg til podningsklinikken for Coronavirus. Dette har effektiviseret arbejdsgangene og reduceret de månedlige omkostninger.

Siden Coronavirussen brød ud i Danmark, er drive-in podningsklinikkerne ved landets hospitaler løbende blevet effektiviseret. Dette gælder ikke mindst ved Regionshospitalet Horsens, som ved podningsklinikkens opstart tilbage i marts havde fem trafikvagter stående ved podningsklinikken. De løbende forbedringer har gang for gang optimeret personalets arbejdsprocesser samt reduceret antallet af vagter – og pr. 31. maj 2020 kunne hospitalet således sige farvel til den sidste vagt, da de fik installeret et mobilt bomanlæg fra KIBO Sikring A/S.

Det mobile bomanlæg ved Regionshospitalet Horsens har fjernet behovet for at have en trafikvagt stående ved podningsklinikken for Coronavirus.

Regionshospitalet valgte primært at leje det mobile bomanlæg for at øge sikkerheden for personalet i podningsklinikken. Udsigten til at spare en ekstra månedsløn i vagtomkostninger, var dog også en vigtig del af begrundelsen for at leje det mobile bomanlæg, som personlet selv kontrollerer med en lille fjernbetjening.

Er du interesseret i at leje et mobilt bomanlæg eller en anden mobil sikringsløsning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 70 77 eller sende en mail til kibo@kibo.dk.

 

LEJ ET MOBILT BOMANLÆG TIL MIDLERTIDIG VISITATIONSZONE

Opsæt mobile bomanlæg ved kørebaner for sikker og kontrolleret visitation af passagerer. Ved at leje en mobil sikringsløsning kan du opretholde normal drift og overholde de gældende krav ifm. COVID-19. Klik her og læs mere. 

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring