SkilteCentret sikrer sig mod biltyveri og forbedrer kundeservice med automatiske pullerter 

De automatiske pullerter er en teknologisk løsning som er både æstetisk og brugervenlig, Henrik Damsgaard, Administrerende Direktør, SkilteCentret

SkilteCentret udvikler og producerer grafiske løsninger til en lang række formål, bl.a. facader, domicilindretninger, messer, kampagner og displays. Herudover folierer de biler til privat og erhverv, hvorfor de ofte har mange biler stående på deres matrikel. For at beskytte deres kunders biler mod tyveri, var de derfor ikke i tvivl om, at de havde behov for en solid og effektiv sikringsløsning, da de skulle bygge nye lokaler i Viborg.

Administrerende Direktør Henrik Damsgaard stillede store krav til den nye sikringsløsning; Den skulle selvfølgelig være effektiv, men den skulle også være æstetisk tiltalende og dermed understøtte SkilteCentrets virke som leverandør af grafiske løsninger i høj kvalitet. Valget faldt derfor på automatiske pullerter, da pullerternes enkle og stilrene design passer godt ind i SkilteCentrets nye omgivelser.

De automatiske pullerter betjenes enkelt via app, sms eller opkald, hvilket gør betjening mulig hvor som helst og når som helst. ”De automatiske pullerter er god kundeservice – man kan fx sidde derhjemme og lukke kunder ind og ud af området, når de skal hente deres biler”, udtaler Administrerende Direktør, Henrik Damsgaard. Kunder og leverandører kan desuden modtage engangskoder via sms, så de selv kan sænke pullerterne, når de skal aflevere eller hente en bil efter lukketid.

De automatiske pullerter er god kundeservice – man kan fx sidde derhjemme og lukke kunder ind og ud af området, når de skal hente deres biler”, Henrik Damsgaard, Administrerende Direktør, SkilteCentret

For optimal brugervenlighed har SkilteCentret valgt at få de automatiske pullerter tilkoblet samme platform som deres alarmanlæg og overvågningskameraer kontrolleres fra. Alle sikringsløsninger styres derfor enkelt via samme app.

Foruden pullerternes stilrene design og store brugervenlighed er fordelen, at de kun er synlige, når de aktivt sikrer området. Pullerterne bemærkes næsten ikke, når de er sænket.   

De automatiske pullerter har været i brug siden det nye byggeri stod færdigt i efteråret 2019, og Administrerende Direktør Henrik Damsgaard er ovenud tilfreds med løsningen, da den både sikrer at biler bliver stående på SkilteCentrets område og samtidig fungerer som et led i god kundeservice.

Teknologien gør bare hverdagen nemmere – inden man investerer i en sikringsløsning skal man huske på, at man ikke nødvendigvis behøver at stå og slås med en Ruko-lås i regnvejr”, Henrik Damsgaard, Administrerende Direktør, SkilteCentret

Du kan læse mere om SkilteCentret på deres hjemmeside: www.skiltecentret.dk.

Se vores udvalg af pullerter her.

 

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring