Højsikring og køretøjshindring - når der stilles krav til ekstra høj sikring

KIBO Sikring tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor højsikring, til fx politi, fængsler, ambassader, psykiatri, banker, havneanlæg eller offentlige pladser. Områder som alle har et meget højt krav til sikkerhed.

Højsikring af et område kan ske på mange måder, og defineres ud fra formål, sikringsklasse og omfang. Hos KIBO Sikring hjælper vi med at afdække jeres behov og laver en skræddersyet sikringsløsning med den rette kombination af mekanisk og elektronisk sikring, der skal til for at kunne yde den nødvendige højsikring.

Køretøjshindring

Vi er en del af en konfliktfyldt verden, og kan dermed være i risiko for uforudsigelige handlinger. Derfor er køretøjshindring blevet en større del af vores hverdag, når det gælder sikring af mennesker som borgere, medarbejdere og offentlige personer. Køretøjshindring har også fået en vigtig psykologisk og mental indvirken på medarbejdere, så det er vigtigt at vide, at der er taget forbehold for de trusler, der kan risikere at være rettet mod virksomheden. Køretøjshindring som fx pullerter er én form for sikring af byrum i daglig brug eller ved større forsamlinger. Disse vil stoppe en frontal påkørsel af lastvogn eller andet tungt køretøj, der vejer op til 7,5 ton. 

Tænk højsikring ind i både ny og gammel arkitektur

Når der skal opføres nye bygninger, hovedkontor for international virksomhed eller offentlige organisationer, bør højsikring tænkes ind fra starten. På den måde bliver sikringen en integreret del af bygningen og det omkringliggende udeareal. Højsikring kan integreres i byrummets arkitektur, og blive en næsten usynlig del af det offentlige rum. Hos KIBO vejleder og rådgiver vi arkitekter omkring hvilke muligheder og produkter, der findes på markedet for at kunne få den bedst mulige sikring med i byggeprocessens første faser.

Se brochuren

Print selv version

Alle vores produkter er IWA 14 eller PAS 68 klassificerede.

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Brandsikring

Brandsikring

Læs om automatisk brandalarmering (ABA) og rumslukning (ARS)

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Projektering, installation og service på avancerede ABA- og ARS-anlæg.

Brandsikring