Karriere i KIBO Sikring

Vil du være med til at skabe trygge rammer om liv og værdier i hele landet?

Se om vi har en ledig stilling, der passer til dig

- hvis ikke, er du selvfølgelig altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til hr@kibo.dk.

Vi har desværre ingen ledige elev- og lærerpladser for tiden. Men hold øje med denne side - vi skriver, når vi igen har en ledig plads.

Sikringsteknikere til ny-installation og/eller service

Som Sikringstekniker hos KIBO Sikring kommer du til at arbejde med installation og/eller service af installationer såsom alarm, adgangskontrolanlæg og videoovervågningssystemer.

Se mere om jobbet

Hegnsmontører i hele landet

Som Hegnsmontør i KIBO får du frihed under ansvar og vekslende arbejdsopgaver. Vi har et godt og lærerigt sammenhold med vores kollegaer og ikke mindst en rigtig god jargon. Det bedste ved arbejdet er, at ikke to dage er ens.”
– Casper Larsen, Hegnsmontør

Se mere om jobbet

155+

 ansatte over hele landet

50+

år i branchen

7

års gns. anncienitet

0

væltede hegn

Forskellige kompetencer samlet under samme tag

Vil du være en del af et team, som har store ambitioner, udfordrende opgaver, højt til loftet og mange udviklingsmuligheder? - Så er KIBO Sikring det rette sted for dig.

Hos KIBO Sikring har vi mange forskellige kompetencer samlet under samme tag. Vi søger ofte medarbejdere, der kan lidt af hvert - derfor kan sagtens være, at vi har et job, der passer til dig.

Bliv klogere på dem i KIBO-skjorten og på KIBO som arbejdsplads

Hør fra hestens egen mund, hvordan det er at arbejde i KIBO Sikring.

Servicetekniker

Torben Jacobsen

Torben er 50 år gammel og har været en del af KIBO siden 2008.

Som Servicetekniker er Torben ude og servicere og reparere vores mekaniske løsninger såsom porte, bomanlæg, pullerter osv. 

"Man bliver hørt og der bliver taget hånd om det, man siger. Selvom vi er mange, der er ude i marken, har vi et godt socialt sammenhold. Vi snakker meget i telefon med hinanden og fortæller små historier, når vi er rundt i landet. Det er vigtigt, at kunne det.”

Hegnsinspektør

Rune Eriksen

Rune Eriksen er 33 år og har været ansat i KIBO Sikring siden 2019.

Rune er hegnsinspektør og inspicerer hegn i Midt-, Øst- og Nordjylland. Han kommer derfor vidt omkring i det jyske og besøger både børnehaver, vandværker, havne og diverse virksomheder på daglig basis.

"Selvom du er ny i KIBO, er der ikke langt fra at drøfte idéer med ledelsen og få ansvar og indflydelse på egne opgaver. Det er rigtig fedt, synes jeg.”

Servicerådgiver

Peter Glasdam

Peter er 27 år og har været ansat i KIBO siden 2018.

Peter er Servicerådgiver i Service og Beredskab, hvor han er ansvarlig for vores koncern- og storkunder - herunder rådgivning til Københavns Lufthavn og Danish Crown.

”Mens jeg bliver klogere på kunden, bliver kunden samtidig klogere på deres sikringsbehov. Det er fedt at bidrage til det og på den måde gøre deres hverdag lidt lettere og mere sikker.”

Sikringskonsulent

Mark Borup

Mark Borup er 45 år og har været ansat i KIBO Sikring siden 2000.

Mark er sikringskonsulent og opererer i Østjylland. Han har gennem tiden fået et stort netværk inden for sikrings- og byggebranchen, som han glædeligt benytter sig af i sit daglige arbejde.

"Det sociale sammenhold er rigtig godt både rundt på kontorerne og til fælles sammenkomster såsom grillarrangement, fisketure, fredagsbar, sommerfest og julefrokost.”

Søg uopfordret

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer, og modtager gerne uopfordrede ansøgninger.

Søg uopfordret ved at sende en mail til hr@kibo.dk

job-seach-profile

keyboard_arrow_up