Loading Dock Protector

- beskyt læsseramper og porte mod påkørsel

KIBO Loading Dock Protector servicepartner

OBS: KIBO udfører udelukkende service på Loading Dock Protector

Med Loading Dock protector kan du:

  • check Undgå udgifter til påkørte læsseramper eller porte
  • check Undgå arbejdsulykker
  • check Undgå driftstop og driftstab

Se i videoen til højre, hvordan Loading Dock Protector fungerer.

Kontakt os og hør nærmere

Læsserampe-beskytter

Du husker måske Loading Dock Protector fra DR's program Løvens Hule
sæson 4 med Jan Valentin?

Loading Dock Protector forebygger arbejdsulykker og beskytter læsseramper, porte og bygningsmateriale, når en lastbil bakker mod en port med sættevogn eller forvogn.

Faren for kollision og utidig frakørsel elimineres ved at den mekaniske hjulslæde fungerer som 2-vejs-blokering: Den blokerer i bagudgående retning, låser i forudgående retning og forebygger dermed ulykker og personskader.
 

Loading Dock Protector fås i to modeller:

• LDP-1300: Kan håndtere citytrailere, køletrailere, sættevogne og lastbiler med forvogn.

• LDP-2600: Kan håndtere citytrailere, containertrailere, køletrailere, linktrailere, sættevogne, 4-akslede trailere og lastbiler med forvogn.

Sådan virker Loading Dock Protector

Motion Detection Zone: Eliminer klemningsfare med Motion detection zone. En revolutionerende funktion, der mindsker risikoen for ulykker og dødsfald i det farlige område mellem lastbil eller sættevogn og læsserampe eller porte.

Two-Way Blocking System: Ved at blokere lastbil / sættevogn med det mekaniske two-way blocking system forhindrer det ikke kun krybning og for tidlig frakørsel, men også kollision og materielle skader.

Anti-Tyveri Funktion: Two-way blocking systemet er dobbelt virkende ved også at fungere som tyverihæmmende sikring. Det muliggør opbevaring af gods i en sættevogn uden opsyn, og kan strømline arbejdsgangen.

Universal: Loading Dock Protector er universal, den passer til alle typer lastbiler. Ydermere er det den eneste mekaniske tovejsenhed på markedet, der løser flere problemer med én enhed.


Lystårnet giver klare signaler til chaufføren
Lastbilchaufførerne modtager klare signaler gennem lystårnet om, hvordan de skal fortsætte, når de ankommer til en tilgængelig læsserampe eller port.

Et kontrolpanel ved rampen sikrer, at chaufføren kan følge forløbet for medarbejderen på rampen og dermed vide, hvornår det er sikkert at køre fra læsserampen eller porten igen.

Loading Dock Protector kan både monteres på beton og SF sten.

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up