KIBO d'Flow - Free flow speedlane med åbne døre

d'Flow er et nyt FREE FLOW koncept til speedlanes, hvor dørene står åbne. 


KIBO Sikring præsenterer en ny vision for speedlanes – en speedlane med kontinuerligt flow og åbne døre. Med d'Flow opnås et helt nyt niveau af bekvemmelighed og sikkerhed. I stedet for at være til hindring, byder d'Flow brugere velkomne med dens åbne døre og karakteristiske visuelle identifikationssystem. Såfremt adgang ikke tillades, lukker dørene baseret på den ikke-autoriserede brugers position og hastighed. Dette er muligt takket være et revolutionerende billedsystem som monitorerer hele systemets passage-område i stedet for et begrænset antal specifikke sektorer. 


Hvad er en FREE FLOW speedlane?
Det er et helt nyt koncept, hvor dørene er åbne. Paradigmeskiftet fra lukkede til åbne døre er kendetegnet ved FREE FLOW speedlanes. d'Flow er den første speedlane, der passer perfekt til FREE FLOW konceptet. 

Åbne døre
d'Flow er ikke blot et revolutionerende produkt – d'Flow repræsenterer en helt ny kategori inden for speedlanes. Systemet kan med høj præcision detektere en eller flere brugere, som bevæger sig i hvilken som helst retning, inde i passage-området. Denne præcision tillader autoriserede brugere at blive mødt med åbne døre. Dørene vil således kun lukke, når en eller flere uautoriserede brugere detekteres. 

Når dørene lukkes
Selvom d'Flow fremstår som et åbent system, har d'Flow integrerede svingdøre. Disse døre aktiveres udelukkende når en eller flere uautoriserede brugere prøver at gå igennem systemet. Det smarte system opdager også personer, som prøver at snyde sig til adgang ved fx at gå tæt på personen foran. Lukkemekanismen er hurtig og præcis. Et moderne billedsystem fodrer sofistikerede algoritmer med data som kontrollerer acceleration og position af barriererne baseret på uautoriserede brugeres position, hastighed og retning. 

 

To-vejs flow 
d'Flow kan konfigureres til at acceptere flows fra alle retninger i bredder fra 500 mm til over 914 mm. Ved præcis identifikation af uautoriserede brugere tillader dFlow teknologien, at en 914 mm (36”) speedlane er brugervenlig for alle, herunder gangbesværede og kørestolsbrugere. 

Karakteristiske LED-vinduer til alle brugergrupper
LED ”vinduer” følger brugeren hele vejen gennem systemet. Hver brugergruppe har sin egen farve. d'Flows fleksibilitet tillader alle brugergrupper at blive identificeret ved en lang række farver. Resultatet er større bekvemmelighed for brugeren samt øget sikkerhed og information til systemet.  

Innovativt billedsystem 
d'Flow billedsystemet svarer til et næsten uendeligt antal traditionelle IR-sensorer, hvilket muliggør et helt nyt niveau af præcision i identifikationsprocessen af uautoriserede brugere. Algoritmerne er skabt til at identificere mennesker og ignorere objekter som tasker, hatte, kasketter, rygsække, mobiltelefoner m.m. Algoritmerne kan desuden identificere og spore adskillige brugere på én gang i passage-området.


Identifikationsmetoder
d'Flow accepterer traditionelle identifikationsmetoder såsom bar codes, RFID, MIFARE og fingeraftryk. Integrationen til disse teknologier er det samme som ved traditionelle speedlanes og rotationslåger. d'Flow er også forberedt til at acceptere nye biometriske og kontaktløse teknologier; ansigtsgenkendelse, iris-genkendelse samt ”finger on the fly”.

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring