KIBOX – verdens hurtigste mobile hegnsløsning

KIBOX er en innovativ mobil hegnsløsning, hvor hegn og stolper er samlet i én og samme boks. Inde i boksen er hegnet rullet sammen, og det trækkes enkelt ud – og ind igen efter brug. De medfølgende stolper placeres langs hegnslinjen, og hegnet fastgøres nemt derpå. Med KIBOX kan du derfor opsætte hegn i løbet af ganske få minutter.

Se, hvordan KIBOX virker i videoen nedenfor:

 

KIBOX er det optimale alternativ til almindeligt mobilhegn

Med KIBOX er det slut med at slæbe almindelige mobile hegnspaneler og tunge betonfødder. KIBOX har hegn, stolper og fødder i én samlet løsning. Der er naturligvis også huller til gaffeltruck i basen, så du nemt kan transportere KIBOX.

Boksens bund er fyldt med beton, hvilket sikrer den nødvendige stabilitet. KIBOX er derfor ideel til fx festivaler og sportsarrangementer eller som midlertidig sikring ved byggepladser eller havneområder.

Der er mange gode grunde til at vælge en KIBOX fremfor traditionelt mobilhegn. Du sparer bl.a.:

  • Tid på opsætning af hegn
  • Plads ifbm. opbevaring
  • Penge på transport
  • …og ikke mindst rygproblemer, da KIBOX ikke kræver tunge, manuelle løft

Har du behov for mere hegn, kan KIBOX nemt integreres i en anden KIBOX

KIBOX kan nemt integreres i en anden KIBOX eller fastgøres til et separat adapterstykke. Adapterstykket kan leveres fritstående på en betonbase eller monteres direkte på eksisterende udstyr såsom søjler, hegn, husvægge mv. Stålkablerne hertil er integreret i trådhegnet.

KIBOX kan tilpasses alt efter behov

Afhængig af dine behov, kan højden og længden på hegnet tilpasses. Dette vil naturligvis også påvirke størrelsen på selve KIBOX’en.

En KIBOX med en højde på 200 cm og en hegnslængde på 50 m, har et gulvareal på ca.1 kvm.

KIBOX som stationær løsning

Den stationære KIBOX egner sig til afskærmning af et enkelt område, hvor boksen fastgøres til underlaget. Hvis behovet ændres over tid, kan KIBOX flyttes til et andet område. Afslutningen af hegnet kan, ligesom den mobile KIBOX, fastgøres til en anden KIBOX, en adapterkolonne med sin egen betonbase eller til eksisterende hegn, lyspoler, porte, vægge osv.

Fremstillingsmateriale:

Hegnet i KIBOX er fremstillet af masket trådnet. Trådnettet består af robuste fletninger lavet af tykt galvaniseret ståltråd. Trådnettet er både vejrbestandigt og meget modstandsdygtigt. KIBOX egner sig derfor til alle typer områder og alle slags vejr.

Selve hegnet er meget fleksibelt, hvilket gør det utroligt svært at forcere. Maskestørrelsen på fletningerne er 50 mm, hvilket sikrer, at fodtøj ikke passer ind i maskerne. Hegnet er desuden brandsikkert.