KIBOX - 50 m hegn på 1 kvm, samlet og nedtaget på få minutter

 

KIBOX er, som navnet antyder, en boks. Det smarte ved netop denne boks er, at den indeholder 50 m hegn med en højde på op til 200 cm. Hegnet er sammenrullet inde i boksen, og det trækkes enkelt ud – og ind igen efter brug.

En KIBOX med 50 m hegn har et gulvareal på 1 kvm samt huller til gaffeltruck i basen, hvorfor den nemt kan transporteres.

Med KIBOX sparer du: 

  • Tid på opsætning af hegn
  • Plads ifbm. opbevaring
  • Penge på transport

KIBOX er derfor det optimale alternativ til almindeligt mobilhegn. KIBOX imødekommer desuden standarden for midlertidig perimetersikring med mobilt hegn ifbm. ISPS-sikring idet løsningen kan fastgøres på bygninger o.lign

Har du behov for mere end 50 m hegn, kan en KIBOX nemt integreres i en anden KIBOX eller i et separat adapterstykke. Adapterstykket kan leveres fritstående på en betonbase eller monteres på eksisterende udstyr såsom søjler, hegn, husvægge mv. Stålkablerne hertil er integreret i trådhegnet.

KIBOX som mobil løsning:

Den mobile KIBOX er tilgængelig i hegnshøjder fra 100 cm til 200 cm og kan tilpasses alle slags overflader. Kassens bund er fyldt med beton, hvilket sikrer den nødvendige stabilitet. 

KIBOX som stationær løsning:

Den stationære KIBOX egner sig til afskærmning af et enkelt område, hvor boksen fastgøres til underlaget (normalt på et betonfundament). Hvis behovet ændres over tid, kan KIBOX flyttes til et andet sted. Afslutningen af hegnet kan fastgøres til en anden KIBOX, en adapterkolonne med sin egen betonbase eller til eksisterende hegn, lyspoler, porte, vægge osv.

Fremstillingsmateriale:

Hegnet i KIBOX er fremstillet af masket trådnet. Trådnettet består af robuste fletninger lavet af tykt galvaniseret ståltråd. Trådnettet er derfor både vejrbestandigt og meget modstandsdygtigt, hvorfor KIBOX egner sig til alle typer områder.

Hegnet er meget fleksibelt, hvilket gør det utroligt svært at forcere. Maskestørrelsen på fletningerne er 50 mm, hvilket sikrer, at fodtøj ikke passer ind i maskerne. Hegnet er brandsikkert og kan kun destrueres med passende redskaber. Tykkelsen på metaltråden kan naturligvis tilpasses dine krav og ønsker.