Sammen i nye rammer: Vi arbejder tæt sammen med RF Experience når der skal sikres events og menneskemængder

RF Experience er eksperter i at håndtere store menneskemængder, og de har bl.a. ansvaret for Roskilde Festival og andre store events i Danmark. Vi arbejder tæt sammen med RF Experience når trafikken skal reguleres og når udendørs områder skal afspærres. Sammen sørger vi for, at alle kan færdes trygt i samfundets nye rammer. 

Om RF Experience

Med erfaring fra flygtningecentre i Grækenland, festivaler i Afrika og Europa, undervisning om forsamlinger i Saudi Arabien, Schweiz og England, færden med offentlig transport i Holland og Danmark, bevægelsesmønstre ved design af nye bygninger, og ikke mindst tusindvis af arrangementer indenfor eventbranchen, er RF Experience anerkendt for sin viden om hvordan mennesker færdes, når de samles.

Rådgiverne hos RF Experience har fx engelsk universitetsgrad indenfor psykologi og færden ved forsamlinger eller Katastrofe og risikomanager-uddannelse med ekstra viden om samling af mange mennesker. Ligeledes er der instruktører med internationale uddannelser indenfor samling af mange mennesker.

RF Experience arbejder normalt med festivaler, politiske begivenheder, sportsarrangementer og koncerter, men som du nok ved, ligger denne branche stille i de kommende måneder. Derfor er RF Experience nu klar til at tilbyde deres assistance til et nyt dansk marked.

RF Experience tilbyder rådgivning eller sparring om hvordan I tager imod mange mennesker i de nye rammer og samtidig holder afstand til hinanden.  Ligeledes tilbyder RF Experience hjælp fra egne sikkerhedsværter med at tage imod folk i jeres bygninger og forklare hvordan man skal færdes, eller sikre at kapaciteten overholdes.

Du kan læse mere om RF Experience på deres website: https://rfexperience.dk/da/ . 

KIBO Sikring arbejder tæt sammen med RF Experience 

Vi hjælper bl.a. RF Experience med at sikre Roskilde Festival. Vi var også med, da Rådhuspladsen i Købehavn blev spærret af i forbindelse med Kim Larsens mindekoncert i oktober 2018

Alle vores produkter kan lejes og leveres med ganske kort varsel. Du kan se alle vores mobile sikringsløsninger lige her. 

Klik her for at læse mere om RF Experience og vores tætte samarbejde i forbindelse med sikring af events og store menneskemængder.

Kontakt os

 

RF Experience
Morten Therkildsen, Head of Security
Tlf: 26 335 332
Email: safety@rfexperience.dk
 
KIBO Sikring A/S
Rune Frederiksen, Director of Temporary Security
Tlf: 20 757 448
Email: rf@kibo.dk