Sikring af bygge-og anlæg

- Midlertidig sikring ved bygge-og anlægsprojekter

 

Mobilsikring til byggepladser - fleksibelt, flytbart og nemt

Byggebranchen har ofte store sikkerhedsmæssige udfordringer. Ét er bygninger og inventar, der bør sikres mod indbrud og brand, men noget andet er selve byggepladserne, der oftest giver de største sikringsmæssige problematiker. 

Optimal perimetersikring af byggepladser er ofte en dyr affære. Især er udgiften til faststøbning af midlertidige porte stor. 

Som løsning på det problem har vi udviklet et mobilsikringskoncept, der gør det langt billigere og meget mere fleksibelt for dig som entreprenør at sikre byggepladsen.

Byggepladssikring

Mobilsikringskoncept til byggepladser

Byggepladser udsættes både for tyveri og indbrud, og det kan være meget svært at passe godt på byggematerialer, skurvogne, værktøj og entreprenørmaskiner.

Hos KIBO Sikring har vi eksperter, der kan hjælpe dig med at sikre byggepladsen, mens byggeriet er i gang. Vi kan hjælpe med forskellige mobile løsninger, der kan være med til at minimere risikoen på byggepladsen.

Det er også vigtigt at sikre bygge- anlægsvirksomheders kontorer mod tyveri og brand. Ikke kun for at passe på medarbejdere og inventar, men også for at sikre vigtige data og tegninger.

Alle vores indbruds- og brandalarmer er tilkoblet døgnbemandede centraler, som reagerer promte, når alarmen lyder. En øjeblikkelig indsats fra brandvæsenet er afgørende, hvis en brand ikke skal udvikle sig til en katastrofe. Og bevidstheden om, at en vagt hurtigt er på pletten, er ofte nok til at afskrække indbrudstyve.

Mobilport eller komplet mobilsikringsløsning

Mobilsikringskonceptet findes i to udgaver. Som en simpel flytbar mobilport og som en komplet mobilsikringsløsning med bl.a. adgangskontrol og mobilhegn.

I den simple udgave er mobilsikringskonceptet en flytbar port bestående af en container og en fastmonteret skydeport med portautomatik. Den flytbare port kan anvendes som et supplement til at begrænse adgangen til et i forvejen afgrænset område. Fx ved byggepladsindgange, hvor man ønsker at kontrollere de biler, der skal have adgang til byggepladsen.  Det unikke ved porten er, at den kan flyttes rundt på byggepladsen efterhånden som behovet melder sig. Helt uden at det koster en formue.

Adgangskontrol skaber tryghed

Byggebranchen har ofte korte deadlines på licitationer og tilbud. Det kan betyde, at medarbejdere må arbejde på skæve tidspunkter og alene.

Med adgangssikring kan du let styre, hvem der har adgang til din virksomhed, hvilke områder de har adgang til og hvornår. Du kan holde dørene låst, mens der arbejdes. Det bidrager til mere trygge medarbejdere.

Alt i en-løsning

Mobilsikringskonceptet kan fungere som en komplet mobilsikringsløsning med flytbar portadgangskontrol, bomanlæg, rotationslåge og mobilhegn.  Dermed kan mobilsikringen både perimetersikre et givent område, begrænse adgang og regulere og kontrollere trafik til og fra byggepladsen.

Som en ekstra feature kan du vælge at få udsmykket den 40 fods lange container med firmanavn og logo samt eventuelle andre budskaber.

 

Sikring af bygge og anlæg

Vi tilbyder midlertidige sikringsløsninger til byggepladser, såsom:

 

 

Port, hegn og bomanlæg

- Lej vores midlertidige sikringsløsninger til sikring af ind- og udgange på byggepladsen

 

 

Adgangskontrol og videoovervågning

- kontrollér adgangen og hold øje med byggepladsen døgnet rundt

 

 

Service & Beredskab 

- service og vedligehold sikrer, at dine løsninger hele tiden er intakt

 

 

Rådgivning

- vi er altid klar med hjælp og vejledning til midlertidig sikring af byggepladser

 

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up