Effektive alarmsystemer og alarmanlæg til erhverv

- alarmering ved indbrud

Alarmsystem sikerer personer og værdier i erhverv og industri

Ved installation af et elektronisk alarmsystem i din virksomhed, opnår du effektiv sikring af såvel personer som værdier. Vigtigst af alt opnår du og dine medarbejdere større tryghed i hverdagen, idet der straks reageres på den konkrete situation i tilfælde af alarm.

Kontakt os og hør nærmere

 

Alarmanlæg-tastatur

Alarmsystemer-erhverv

Sådan fungerer et alarmsystem i din virksomhed

Alarmsystemer fra KIBO Sikring fungerer sådan, at anlægget registrerer, når uautoriserede personer tiltvinger sig adgang til din virksomhed eller dit område. Registreringen af alarmen finder sted i det øjeblik, hvor sikringen brydes, fx når en dør eller et vindue åbnes, eller når sensorer registrerer en bevægelse i bygningen. Når alarmen registreres, sender alarmsystemet automatisk besked til en af Rigspolitiets godkendte kontrolcentraler, der herefter iværksætter og foretager den fornødne koordination og aktion i henhold til aftalte forholdsordre.

Skræddersyede alarmsystemer til erhverv 


Da virksomheder og organisationer er forskellige, er det vigtigt, at alarmsystemet er tilpasset netop dine ønsker og behov. I tæt dialog med dig om dine præferencer og din aktuelle situation finder vi den bedste løsning.

Vi tilbyder bl.a.:

  • NOX-systemer - anvendes især ved komplekse installationer, hvor fleksibilitet, skalerbarhed og innovation er vigtige parametre.
  • Vanderbilt Industries SPC - et cloud-baseret alarmsystem med omfattende funktionaliteter og integrationsmuligheder.
Adgangskontrol-alarm-SIMS

 

Vi er Vanderbilt Industries Guldpartner

Som en af ganske få virksomheder i Danmark, er vi stolte af at være Vanderbilt Industries Guldpartner.

Vores status som Vanderbilt Guldpartner er din garanti for, at du handler med en exceptionelt dygtig installatør med indgående kendskab til alle produkterne. 

Vanderbilt Industries Guldpartner

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up