Effektive alarmsystemer og alarmanlæg

- alarmering ved indbrud

Effektiv sikring af personer og værdier

Ved installation af vores elektroniske alarmsystemer, opnår du effektiv sikring af såvel personer som værdier. Vigtigst af alt opnår du og dine medarbejdere større tryghed i hverdagen, idet der straks reageres på den konkrete situation i tilfælde af alarm.

Kontakt os og hør nærmere

 

Sådan fungerer et alarmsystem

Alarmsystemer fra KIBO Sikring fungerer sådan, at anlægget registrerer, når uautoriserede personer tiltvinger sig adgang. Registreringen af alarmen finder sted i det øjeblik, hvor sikringen brydes, fx når en dør eller et vindue åbnes, eller når sensorer registrerer en bevægelse i bygningen. Når alarmen registreres, sender alarmsystemet automatisk besked til en af Rigspolitiets godkendte kontrolcentraler, der herefter iværksætter og foretager den fornødne koordination og aktion i henhold til aftalte forholdsordre.

Skræddersyet løsning gør forskellen


Da virksomheder og organisationer er forskellige, er det vigtigt, at alarmsystemet er tilpasset netop dine ønsker og behov. I tæt dialog med dig om dine præferencer og din aktuelle situation finder vi den bedste løsning.

Vi tilbyder bl.a. NOX-systemer, som især anvendes ved komplekse installationer, hvor fleksibilitet, skalerbarhed og innovation er vigtige parametre.

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up