Sikring af Forsvaret

- certificerede højsikringsløsninger

Højsikring og køretøjshindring - når kun det bedste er godt nok

KIBO Sikring tilbyder et stort udvalg af produkter inden for højsikring og terrorsikring som egner sig til områder, der har et exceptionelt højt krav til sikkerhed.

Højsikring af et område kan ske på mange måder, og defineres ud fra formål, sikringsklasse og omfang. Hos KIBO Sikring hjælper vi med at afdække jeres behov og laver en skræddersyet sikringsløsning med den rette kombination af mekanisk sikring og elektronisk overvågning, der skal til for at kunne yde den nødvendige højsikring.

Køretøjshindringer

Vi er en del af en konfliktfyldt verden, og kan dermed være i risiko for uforudsigelige handlinger. Derfor er køretøjshindring blevet en større del af vores hverdag, når det gælder sikring af mennesker som borgere, medarbejdere og offentlige personer. Køretøjshindring har også fået en vigtig psykologisk og mental indvirken på medarbejdere, så det er vigtigt at vide, at der er taget forbehold for de trusler, der kan risikere at være rettet mod virksomheden. Køretøjshindring som fx pullerter er én form for sikring af byrum i daglig brug eller ved større forsamlinger. Disse vil stoppe en frontal påkørsel af lastvogn eller andet tungt køretøj, der vejer op til 7,5 ton. 

Indbrudssikring / Forced entry – Certificerede løsninger

Ved krav om særlig høj sikring af et område, kan vi levere certificerede produkter som porte, låger og hegn. Vores løsninger er certificeret efter EN 1627 – modstandsklasse (Resistance Class) RC 2 og RC 4 eller LPS 1175 modstandsklasse (Security Rating) SR 2 og SR 3.

Klik her for at se de forskellige sikringsklassers modstandstid. De fleste af vores løsninger er modstandsklasse SR2 og SR3.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe, så kontakt os endelig på telefon 70 10 70 77 eller send en mail til kibo@kibo.dk

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up