Sikring af kommuner og institutioner

- sikring af alt fra byrum til børnehaver

Sikring af byrum og institutioner

Vi leverer sikringsløsninger til mange kommuner ifm. alt fra byrumssikring til sikring af institutioner som vuggestuer, børnehaver og skoler.

Klik her og læs mere om byrumssikring

Klik her og læs mere om sikring af institutioner

Attraktive byrum med sikkerhed i højsødet 

Sikring af byrum er nærmest blevet synonym med grimme og påtrængende betonklodser, som konstant minder forbipasserende om at et terrorangreb kan være lige om hjørnet. Vores nye løsninger udfordrer denne traditionelle opfattelse af hvad byrumssikring er, og hvordan byrumssikring skal se ud. Vi introducerer således certificeret og multifunktionelt inventar til sikring af byrum som falder naturligt i ét med omgivelserne.

Traditionelt set har sikring af byrum og andre offentlige steder været set som et nødvendigt onde, hvorfor der ofte ikke tænkes på hverken form, æstetik eller udtryk, når nye løsninger bliver installeret. Dette resulterer alt for ofte i grimme og påtrængende løsninger, som konstant minder forbipasserende om faren ved at bevæge sig rundt i vores samfund.  

Med vores nye serie af byrumsinventar ønsker vi at skabe sikkerhed – ikke frygt. Ved at kombinere almindeligt byrumsinventar som fx bænke, plantekummer, skraldespande og cykelstativer med et højt niveau af sikkerhed, blender løsningerne naturligt ind i omgivelserne uden at give anledning til frygt.

Se alle vores løsninger til sikring af byrum

Crash-testet og certificeret byrumsinventar

Alle vores produkter til byrumssikring er crash-testede og certificerede i henhold til internationale standarder – PAS 68,  IWA-14 og PAS 170. Dette giver vished for, at alle løsninger standser det køretøj produktet er testet imod. Vores løsninger kan således stoppe alt fra et 2,5 tons køretøj med 16 km/t til en 7,5 tons lastbil med 80 km/t.

Byrumsinventar med stor designfrihed

Når byrummet skal sikres, er design ligeså vigtigt som sikkerheden. Byrumsinventar skal være indbydende, æstetisk tiltalende og passe til omgivelserne.

Intet byrum er ens. Derfor tilbyder vores produkter stor designfrihed. Vi har fx mange typer covers til pullerter samt mange forskellige typer plantekummer og bænke. Har du et helt specielt ønske til form, farve eller udtryk, kan vi helt sikkert også finde ud af dette.

Er du interesseret i at vide mere om byrumssikring?

Har du spørgsmål til byrumssikring generelt eller er du interesseret i at vide mere om vores løsninger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 70 77 eller sende en mail til kibo@kibo.dk.

Klik her for at se alle vores løsninger til sikring af byrum.

 

Sikker daginstitution - inspektion af hegn og låger

Vi leverer hegn og låger til mange daginstitutioner, herunder vuggestuer, børnehaver og skoler.

Mange institutioner er især glade for fletvævshegn og gitterlåger. Flere institutioner er dog også begyndt at vælge stålgitterhegn, da det er holdbart, pænt og generelt kræver mindre vedligehold end fletvæv.

Da det er yderst vigtigt, at hegn og låger fungerer upåklageligt, tilbyder vi desuden en skræddersyet inspektionsaftale til eftersyn og vedligehold af disse. 

Konceptet retter sig specielt mod skoler, SFO´er, vuggestuer og børnehaver. Alle daginstitutioner og skoler skal overholde Sikkerhedsstyrelsens DS/EN 1176 standard, der omhandler vedligeholdelse og drift på legepladser. Desværre glemmer mange i den forbindelse hegn og låger, og det kan få farlige konsekvenser.

Vi tilbyder en samlet aftale på vedligeholdelse og inspektion af alle hegn og låger. En samlet aftale for hegnsinspektion for børneinstitutioner og skoler garanterer, at du overholder Sikkerhedsstyrelsens DS/EN 1176 standard, og at risikoen for ulykker minimeres.

En inspektionsaftale hos os inkluderer:

  • Årlige hegnsinspektioner
  • Udbedring af eventuelle skader
  • Udlevering af tilstandsrapport
  • Dateret service- og godkendelsesmærkat på hegn

Derudover kan tilføjes en beredskabsaftale med garanti for udbedring af akut opstået skade senest dagen efter, den er konstateret. 

Klik her og læs mere om vores service & beredskabsaftaler

 

Kontakt os 

Skal du sikre en institution eller skabe et trygt byrum i din kommune? Kontakt os, så rådgiver vi dig gerne.

Rune Eriksen

Hegnsinspektør, Nord- og Østjylland

phone+45 40 28 74 21

mailre@kibo.dk

Rune Eriksen

Rene Sørensen

Hegnsinspektør, Sønderjylland / Syd- og Vestjylland

phone+45 31 75 95 39

mailrs@kibo.dk

Rene Sørensen

Lisa Ingerslev Blaabjerg

Hegnsinspektør, Syd-, Midt- og Vestsjælland

phone+45 31 23 50 99

maillib@kibo.dk

Lisa Ingerslev Blaabjerg

Jan Bergulff Jensen

Sikringskonsulent, Nordjylland

phone+45 20 75 74 20

mailjbj@kibo.dk

Jan Bergulff Jensen

keyboard_arrow_up