Mobilsikring fra KIBO Sikring

Udlejning af midlertidige sikringsløsninger

Udlejning er til dig, der ikke ønsker at eje løsningen permanent - det kan f.eks. være i forbindelse med nedbrud på eksisterende anlæg eller til at skabe trygge rammer om events som festivaler og sportsstævner.

Hvad er Mobilsikring?

Mobilsikring hos KIBO Sikring er til dig, der af den ene eller anden årsag har fået behov for en midlertidig sikringsløsning, men ikke ønsker at eje løsningen permanent - derfor kan du leje løsningerne hos os.

Det kan for eksempel være i forbindelse med terrorsikring eller hvis du er underlagt certificeringer såsom PASS 28000, PASS 55, ISPS Terrorsikring o. lign. og sikringen af din virksomhed dermed er forretningskritisk.

Det kan også være i forbindelse med et event, fx festivaler, koncerter, sportsstævner m.m.

KIBO Sikring står for montering og installering af løsningerne, og når du ikke længere har brug for dem, kommer vi naturligvis og henter dem igen. Det manglede da bare. På den måde undgår du at bruge økonomiske eller pladsmæssige ressourcer på opbevaring i de perioder, hvor du ikke har et sikringsbehov.

Akut assistance

Man kan ikke forudse alting. Derfor kan du leje en sikringsløsning hos KIBO Sikring og få den installeret med ganske kort varsel. Har du brug for sikring NU, tilbyder vi akut assistance. Her rykker vi ud og installerer din valgte sikringsløsning, så den er i drift inden for maksimalt 12 timer efter, at vi har fået dit opkald.

Ved behov for akut assistance kan du ringe til os 24/7 alle årets dage på telefon  70 10 70 77

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up