Sikring af lufthavne, ambassader & politi

- certificerede højsikringsløsninger til udsatte områder

Højsikring og køretøjshindring - når der stilles krav til ekstra høj sikring

KIBO Sikring tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor højsikring og terrorsikring, til fx lufthavne, ambassader, politi, fængsler, psykiatri, banker, havneanlæg eller offentlige pladser. Områder som alle har et meget højt krav til sikkerhed.

Højsikring af et område kan ske på mange måder, og defineres ud fra formål, sikringsklasse og omfang. Hos KIBO Sikring hjælper vi med at afdække jeres behov og laver en skræddersyet sikringsløsning med den rette kombination af mekanisk sikring og elektronisk overvågning, der skal til for at kunne yde den nødvendige højsikring.

Køretøjshindringer

Vi er en del af en konfliktfyldt verden, og kan dermed være i risiko for uforudsigelige handlinger. Derfor er køretøjshindring blevet en større del af vores hverdag, når det gælder sikring af mennesker som borgere, medarbejdere og offentlige personer. Køretøjshindring har også fået en vigtig psykologisk og mental indvirken på medarbejdere, så det er vigtigt at vide, at der er taget forbehold for de trusler, der kan risikere at være rettet mod virksomheden. Køretøjshindring som fx pullerter er én form for sikring af byrum i daglig brug eller ved større forsamlinger. Disse vil stoppe en frontal påkørsel af lastvogn eller andet tungt køretøj, der vejer op til 7,5 ton. 

Indbrudssikring / Forced entry – Certificerede løsninger

Ved krav om særlig høj sikring af et område, kan vi levere certificerede produkter som porte, låger og hegn. Vores løsninger er certificeret efter EN 1627 – modstandsklasse (Resistance Class) RC 2 og RC 4 eller LPS 1175 modstandsklasse (Security Rating) SR 2 og SR 3.

Klik her for at se de forskellige sikringsklassers modstandstid. De fleste af vores løsninger er modstandsklasse SR2 og SR3.

Tænk højsikring ind i både ny og gammel arkitektur

Når der skal opføres nye bygninger, hovedkontor for international virksomhed eller offentlige organisationer, bør højsikring tænkes ind fra starten. På den måde bliver sikringen en integreret del af bygningen og det omkringliggende udeareal. Højsikring kan integreres i byrummets arkitektur, og blive en næsten usynlig del af det offentlige rum.

Hos KIBO vejleder og rådgiver vi arkitekter omkring hvilke muligheder og produkter, der findes på markedet for at kunne få den bedst mulige sikring med i byggeprocessens første faser.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Københavns Lufthavn

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up