Torshavn

Sikring af politistation på Færøerne

Branche

Politi

Leverancer

  • checkStålgitterhegn

  • checkNødport

  • checkNødlåge

  • checkGanglåge

  • checkHurtigfoldeport HFP 10

  • checkAdgangskontrol

  • checkVideoovervågning

  • checkAlarmanlæg

  • checkOverfaldsalarmer

  • checkSamtaleanlæg - indendørs og udendørs

Ny politistation i Torshavn på Færøerne

 

 

På Færøerne fejler arbejdsrammerne intet med sne, sol og en flot udsigt.

Færøernes Politi er ved at bygge ny politistation i Torshavn. Nu skal der tilføjes en ekstra etage, nye installationer og etablering af parkeringsdæk over det eksisterende p-hus. Derfor er vi blevet sat på opgaven med Ommen A/S som hovedentreprenør.

Fra KIBO Sikring er projektleder Henrik Mikkelsen og montørerne Carsten Uth og Bo Risbjerg Nytoft i gang med opsætningen af mekanisk sikring af politistationen.

Derefter kan installation af elektroniske overvågningsløsninger påbegyndes, hvor diverse alarmer og overvågning skal sættes op. Det står Thomas Rasmussen, Dennis Bøg og Michael Frøjk for.

 

Carsten Uth og Bo Risbjerg Nytoft pakker materialer ud oppe på P-dækket. Materialerne sorteres og bæres efterfølgende hen, hvor de skal bruges på hegnslinjen.

Opsætning af indhegning af politistation på Færøerne

Carsten Uth og Bo Risbjerg Nytoft har linet de første stolper til et 2 meter højt stålgitterhegn op. De mærker op for montage af limankre i betonkronekanten.

Michael Frøjk og Dennis Bøg installerer elektronisk overvågning på politistationen.

Elektronisk overvågning på politistationen

 

Sikring af offentlig instans med krav til høj sikkerhed - både inde og ude

Projektet inkluderer blandt andet inddækning af parkeringshus i to plan med stålgitterhegn SGH 30 inkl. nødport og nødlåge, ganglåge med el-lås og automatisk hurtigfoldeport HFP 10. Derudover skal der sættes en skillevæg op i stålgitterhegn SGH 36 med ganglåge for adgangskontrol (ADK) i serverrummet i kælderen.

Udover opsætning af hegn og port installerer vi overvågningsløsninger såsom alarmer (AIA), adgangskontrol (ADK), videoovervågning (TVO), inden- og udendørs samtaleanlæg og overfaldsalarmer på politistationen.

Den fremtidige indretning af stationens ca. 3.175 m2 (2.200 m2 er kontorareal) skal understøtte en moderne politistation. Der skal være plads til alle tilhørende funktioner til beredskab, detention, afhøring, administration, mødefaciliteter, kantine og servicecenter for borgere. 

Der er høje krav til et godt indeklima og et lavt energiforbrug, og politistationen skal blandt andet fremtidigt forsynes med fjernvarme.

Bygningen kommer til at fremstå i en enkel form med træbeklædning og tagpap, så den moderne bygning matcher traditionel færøsk byggeskik.

Der etableres stålgitterhegn SGH 30 i højden 200 cm uden for politistationen.

Stålgitterhegn til indhegning
Videoovervågning med høj sikkerhed

 

Aflevering

Projektet blev afleveret i slutningen af maj 2022 til en meget tilfreds kunde. Nu er der bare finjusteringer og småopgaver tilbage.

Det har været en utrolig spændende sag at være en del af. Vi er glade for at have fået den oplevelse og de erfaringer med derfra.

Vi kommer især til at savne udsigten og det bjergtagende landskab, som Færøerne er indehaver af.

Ønskes yderligere information om projektet kontakt Projektchef John Hansen på jh@kibo.dk.

Stærk indhegning og effektiv videoovervågning
Effektiv overvågning og stærk indhegning
Stærkt og elegant stålgitterhegn på Færøerne

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up