Din 360 graders sikringspartner

Vælger du KIBO Sikring, får du én sikringspartner, der kan imødekomme alle dine sikringsbehov. Vi tager din sikkerhed alvorligt og kommer omkring alle aspekter – så du kan tage den for givet.

Én partner til alle dine sikringsbehov

Med certificerede specialister inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning, mobilsikring og en veletableret service- og beredskabsafdeling kan vi være din totalleverandør, når det kommer til alle former for sikring. Vi kommer med andre ord 360 grader rundt om dine sikringsbehov.

Vi kan gennemføre og vedligeholde alt fra enkle stand alone-løsninger til komplekse integrerede sikringssystemer, med flere sikringstyper, der understøtter og interagerer med hinanden. Og vores service- og beredskabsafdeling dækker hele landet.

Overlad trygt sikkerheden til os

Uanset hvor stor eller lille en sikringsløsning, du har behov for, kan vi løse den fra start til slut. Med udgangspunkt i en behovs- og risikoanalyse sikrer vores erfarne projektledere, at vi kommer omkring alle aspekter af din sikkerhed. Det er din sikkerhed for, at du får lige præcis den løsning, der dækker din risikoprofil – ikke kun i dag men også fremadrettet.

Vi klarer hele installationen af din sikringsløsning, og kan også tage hånd om den efterfølgende service og vedligehold. Du får altså en professionel sikringspartner, der tager din sikkerhed alvorligt, så du slipper for at tænke på den og kan føle dig tryg – hver dag.

Akut assistance og mobile løsninger 24/7 hele året rundt

Er uheldet ude, så rykker vi med det samme. For vi ved, at selv et lille brud på sikkerheden kan få store konsekvenser for dig og din organisation, hvis ikke den bliver udbedret.

Derfor kan du altid ringe til os – også midt om natten og i ferierne. Vores korps af teknikere dækker hele landet. Derfor kan de hurtigt komme til undsætning og enten reparere skaden på stedet eller installere en midlertidig, mobil sikringsløsning indtil den permanente løsning er repareret og funktionsdygtig igen.

Vi installerer, servicerer og reparerer alle typer sikringsløsninger

Hos KIBO Sikring har vi materiellet, mandskabet og kompetencerne til at levere, installere og servicere komplette sikringsløsninger, der kommer 360 grader rundt om din sikkerhed.

Har du allerede en eller flere sikringsløsninger installeret, tager vi selvfølgelig højde for dem og laver en løsning, der spiller sammen med dem. Vi er ikke begrænset af vores egne produkter, men kan også både servicere og reparere sikringsløsninger fra andre leverandører – så du kun behøver én sikringspartner.

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring