360 grader sikringspartner
- trygge løsninger til alle dine sikringsbehov

Én partner til alle dine sikringsbehov

Som 360 graders sikringspartner er vi i stand til at dække alle dine sikringsbehov. Med certificerede specialister inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning og mobilsikring samt en veletableret service- og beredskabsafdeling kan vi gennemføre og vedligeholde såvel enkle stand alone-løsninger som komplekse integrerede sikringssystemer, hvor sikringstyperne understøtter og interagerer med hinanden. Vi har et stort udvalg af serviceaftaler, og med fire regionsopdelte afdelinger dækker vi hele landet.

Med udgangspunkt i en behovs- og risikoanalyse tager vi dig i hånden fra start til slut, så du sidder tilbage tryg og tilfreds med lige netop den løsning, der dækker din risikoprofil – ikke bare i dag, men også i morgen og i overmorgen.

Den største fordel for dig er, at du dermed kan overlade den samlede sikringsopgave samt den efterfølgende vedligeholdelse til én professionel partner.

 

Projektstyring og ejendomsret

Når vi i KIBO Sikring gennemfører større sikringsopgaver for vores kunder, styres sikringsprojekterne sikkert i mål af erfarne projektledere, som tager kunden i hånden fra projektstart til projektafslutning. Dét minimerer risikoen for kostbar spildtid og procesfejl - for dig såvel som for os.

Som kunde hos KIBO Sikring skal du vide, at det er dig, der har ejendomsretten til din sikringsløsning. Vi laver ingen bindinger eller kodninger af dit system, og alle vores systemer er fremtidssikrede og baseret på open source-software. Dét giver dig den største valgfrihed, og os en god følelse i maven.

Unikke løsninger til forskellige risikoprofiler

I vores optik beror sikkerhed på kompetencerne til at kunne identificere risikofaktorer og metoder til at afhjælpe disse. Vores kunders risikoprofiler er vidt forskellige. Derfor skræddersyer vi oftest sikringsløsninger, der matcher den enkeltes kundes risikoprofil.

Grundene til behov for sikring kan være vidt forskellige. Nogle ønsker at sikre sig mod indbrud og hærværk, mens andre også har behov for at kontrollere, hvem der færdes på afgrænsede områder dag og nat.

Krav og kvalitet

Generelt kan man sige, at sikring i dag udfordres af en lang række krav. Kunden har sine krav, forsikringsselskaber har sine og de offentlige myndigheder kommer med sine. For os i KIBO Sikring er disse krav og betingelser medvirkende til at skabe den bedste kvalitet.

Vi tilbyder vores kunder løsninger, som inderst inde er skruet sammen af de bedste komponenter af dygtige medarbejdere. Disse sikringsløsninger bygger på mange års produktudvikling og er tænkt ind i en helhed, der samlet giver dig den optimale sikring.  

 

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring