Din 360 graders sikringspartner

Vælger du KIBO Sikring, får du én sikringspartner, der kan imødekomme alle dine sikringsbehov. Vi tager din sikkerhed alvorligt og kommer omkring alle aspekter – så du kan tage den for givet.

Én partner til alle dine sikringsbehov

Med certificerede specialister inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning, mobilsikring og en veletableret service- og beredskabsafdeling kan vi være din totalleverandør, når det kommer til alle former for sikring. Vi kommer med andre ord 360 grader rundt om dine sikringsbehov.

Vi kan gennemføre og vedligeholde alt fra enkle stand alone-løsninger til komplekse integrerede sikringssystemer, med flere sikringstyper, der understøtter og interagerer med hinanden. Og vores service- og beredskabsafdeling dækker hele landet.

Tjek dit sikringsbehov

Kontakt os og hør nærmere

Overlad trygt sikkerheden til os

Uanset hvor stor eller lille en sikringsløsning, du har behov for, kan vi løse den fra start til slut. Med udgangspunkt i en behovs- og risikoanalyse sikrer vores erfarne projektledere, at vi kommer omkring alle aspekter af din sikkerhed. Det er din sikkerhed for, at du får lige præcis den løsning, der dækker din risikoprofil – ikke kun i dag men også fremadrettet.

Vi klarer hele installationen af din sikringsløsning, og kan også tage hånd om den efterfølgende service og vedligehold. Du får altså en professionel sikringspartner, der tager din sikkerhed alvorligt, så du slipper for at tænke på den og kan føle dig tryg – hver dag.

Overlad din sikkerhed til os

Akut assistance og mobile løsninger 24/7 hele året rundt

Er uheldet ude, så rykker vi med det samme. For vi ved, at selv et lille brud på sikkerheden kan få store konsekvenser for dig og din organisation, hvis ikke den bliver udbedret.

Derfor kan du altid ringe til os – også midt om natten og i ferierne. Vores korps af teknikere dækker hele landet. Derfor kan de hurtigt komme til undsætning og enten reparere skaden på stedet eller installere en midlertidig, mobil sikringsløsning indtil den permanente løsning er repareret og funktionsdygtig igen.

Læs mere om akut assistance

Vi installerer, servicerer og reparerer alle typer sikringsløsninger

Hos KIBO Sikring har vi materiellet, mandskabet og kompetencerne til at levere, installere og servicere komplette sikringsløsninger, der kommer 360 grader rundt om din sikkerhed.

Har du allerede en eller flere sikringsløsninger installeret, tager vi selvfølgelig højde for dem og laver en løsning, der spiller sammen med dem. Vi er ikke begrænset af vores egne produkter, men kan også både servicere og reparere sikringsløsninger fra andre leverandører – så du kun behøver én sikringspartner.

Få et tilbud på en løsning

Unikke løsninger i høj kvalitet, der tilgodeser alle krav

Alle vores kunder har forskellige risikoprofiler. Nogle vil sikre sig mod indbrud og hærværk, andre vil have fuld kontrol over, hvem der kommer og går til institutioner. Derfor er vores sikringsløsninger altid skræddersyede til den enkelte kundes sikringsbehov og -ønsker.

Vi kender også til de mange krav og regler fra forsikringsselskaber og offentlige myndigheder. Derfor er vores løsninger altid sammensat af komponenter i høj kvalitet, tænkt ind i en helhed og baseret på mange års erfaring og produktudvikling, så du får den optimale sikring.

common-file-text-check

Du ejer selv din sikringsløsning

Vi kan bygge, installere og servicere hele din sikringsløsning. Men det er altid dig, der ejer din sikringsløsning.

Vi laver ingen bindinger eller kodninger af dit system, og alle vores systemer er fremtidssikrede og baseret på open source-software. Dét giver dig den største valgfrihed, og os en god følelse i maven.

single-neutral-actions-key

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up