Videoovervågning til erhverv

- optimer sikkerheden, så du kan føle dig tryg

Synlig videoovervågning reducerer risikoen for indbrud i industri og erhverv

Kom indbrudstyve i forkøbet med videoovervågning - så kan du føle dig tryg og bruge optagelserne til at pågribe tyven, hvis uheldet skulle være ude.

Et professionelt projekteret og installeret overvågningssystem er med til at sikre din virksomhed mod tyveri, indbrud og hærværk.

Vi konfigurerer og installerer alt fra enkle kameraer til avancerede videoovervågningssystemer og cloud-løsninger, der kan integreres med øvrige systemer.

Er din løsning over 5 år? Læs mere om udskiftning

 

Videoovervågning-kamera-overvågning

Dine fordele ved online videoovervågning

Med et abonnement til online videoovervågning sørger vi for at overvåge din overvågning - så er du garanteret, at din løsning fungerer optimalt 24/7-365. 

Gode billeder

Få knivskarpe billeder og optagelser.

retouch-landscape

Sikker opbevaring

Opbevar dine optagelser online, lokalt eller en kombination.

cloud-lock

Følg med på din smartphone

Se optagelser live hvor som helst og når som helst.

surveillance-camera-smartphone

Altid opdateret 

Tilstandsrapport ved hvert eftersyn, hvor vi efterser og sikkerhedsopdaterer produkterne fra A til Z.

common-file-check

Notifikationer

I tilfælde af alarmer og driftsfortstyrrelser m.m. 

style-one-pin-warning

Kræver kun internet

Online videoovervågning kræver blot installation af kameraer og en stabil internetforbindelse. Intet andet. 

network-www

Forebyg indbrud

Synlig videoovervågning virker præventivt mod tyveri og hærværk.

crime-robber

Opklarende bevismateriale

Er uheldet alligevel ude, kan videooptagelser hjælpe med at finde gerningsmanden.

style-three-pin-binoculars

Tilføj flere kameraer

Du kan let tilføje flere kameraer til dit system.

taking-pictures-cameras

Garanti & service

Få service inden for 4 timer hele døgnet. Minimum 3 års garanti på udstyr.

tools-wench-screwdriver

Telefonsupport 24/7-365

Du kan ringe til os døgnet rundt, alle årets dage.

headphones-customer-support

Kontrolcentral

Mulighed for tilkobling af overvågningskameraer, porttelefoner og adgangskontrol til døgnbemandet kontrolcentral.

meeting-team-monitor-man

Udendørs Axis overvågningskamera på mast

Videoovervågning til erhverv

I KIBO er vi specialiseret i videoovervågning til erhverv. Vi tilbyder en bred vifte af kameraer og udstyr, der kan tilpasses din virksomheds unikke behov og krav. Vi har ekspertise i installation af videoovervågningssystemer i alle slags miljøer, herunder kontorer, butikker, lufthavne, medicinalvirksomheder, produktionshaller og meget mere.

Uanset om du ejer en lille butik, et stort kontor eller en industribygning, kan en videoovervågningsløsning hjælpe dig med at overvåge og beskytte din virksomhed mod kriminalitet såsom indbrud og hærværk. Skulle uheldet alligevel være ude, kan optagelser fra overvågningskameraerne hjælpe politiet med at opklare forbrydelsen og stille gerningsmændene til ansvar.

Optagelserne fra dine overvågningskameraer kan gemmes på en privat server eller en online cloud-tjeneste. Her tilbyder vi f.eks. platformene Morphean eller Eagle Eye Networks, som giver dig adgang til dine kameraer og optagelser direkte fra din computer, mobiltelefon eller tablet døgnet rundt. 

Med videoovervågning kan du nemt holde øje med hvad der sker i virksomheden i realtid

Videoovervågningssystemer kan konfigureres til at registrere hændelser såsom bevægelse, lys og varme. Dette betyder, at systemet kun optager, når der sker noget interessant i overvågningsområdet. Dette hjælper med at reducere mængden af ​​data, der skal gemmes, og gør det nemmere at finde optagelser, når der er behov for dem.

Udendørs videoovervågning og indendørs videoovervågning

Vores videoovervågningssystemer er af høj kvalitet og giver dig mulighed for at se højopløselige billeder – både indendørs og udendørs - af dit område, så du kan holde øje med alt hvad der sker i realtid. Vi tilbyder også fjernadgang, så du kan tilgå kameraerne og se live-optagelser fra hvor som helst, når som helst. Desuden tilbyder vi også adgang til vores software, der giver dig mulighed for at analysere data og forbedre driften af din virksomhed.

Skræddersyet videoovervågningsløsning til erhverv

Alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi også skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Vi arbejder tæt sammen med dig for at identificere dine behov og krav og skræddersy den løsning, der passer bedst til dig.

Videoovervågning med anråb kan modvirke tyveri og ulovlig indtrængen

Synlig videoovervågning kan i sig selv virke præventivt mod inbrud. Har du dog behov for et ekstra lag sikkerhed, er det også muligt at kombinere din overvågningsløsning med anråb.

Når et overvågningskamera registrere en hændendelse som f.eks. ulovlig indtrængen, kan sikkerhedspersonalet udsende en advarsel via høttaler, for at gøre opmærksom på, at det hele er blevet fanget på kamera og at politiet er på vej. Denne opmærksomhed kan skræmme indtrængeren til at forlade stedet, da de ved, at de har øget risikoen for at blive fanget.

Tips til at vælge den rette overvågningsløsning til erhverv

Når du skal vælge en videoovervågningsløsning til din virksomhed, er der flere faktorer, du bør overveje. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til din virksomhed:

  1. Start med at identificere de områder af din virksomhed, der kræver overvågning. Det kan være områder med høj risiko for kriminalitet eller områder, hvor medarbejderne arbejder alene og kan have brug for ekstra beskyttelse. Udenfor kan kameraerne f.eks. placeres på bygninger, i master eller på parkeringspladsen. Indendørs kan kameraerne f.eks. placeres i hjørner eller i loftet, så de er skjulte for det blotte øje.
  2. Vælg det rette overvågningskamera til opgaven – Hvis du ønsker udendørs videoovervågning, bør du vælge kameraer, som er designet til udendørs brug, og som er vejr- og vandtætte. Her kan kameraer med bevægelsesdetektering og nattevision kan også være nyttige. I KIBO Sikring hjælper vi dig med at finde de rette typer kameraer til de områder, du gerne vil overvåge.
  3. Vælg den rette opløsning til opgaven - Vælg en opløsning, der er tilstrækkelig til at fange vigtige detaljer. En højere opløsning giver klare og skarpe billeder, men kræver også mere plads til opbevaring af optagelser.
  4. Overvej optagelseskapacitet - Vælg en løsning, der har tilstrækkelig kapacitet til at opbevare optagelser i den ønskede periode. Du kan også overveje cloud-baserede løsninger, f.eks. Morphean eller Eagle Eye, der giver dig mulighed for at gemme optagelserne i Skyen.
  5. Overvej adgang til optagelser - Sørg for at vælge en løsning, der giver dig nem adgang til optagelserne. Det kan være en app eller en online løsning, f.eks. Morphean eller Eagle Eye, der giver dig mulighed for at se optagelser fra din computer, mobiltelefon eller tablet.
  6. Husk at overholde alle relevante love og reguleringer, når du installerer og bruger videoovervågning. Du kan også overveje at informere medarbejderne og offentligheden om overvågning for at undgå eventuelle juridiske problemer.
  7. Husk desuden, at dine overvågningskameraer skal registreres i politiets kameraregister, POLCAM, hvis de installeres på områder, der benyttes til almindelig færdsel.

Regler for videoovervågning i erhverv

Videoovervågning i erhverv reguleres under dansk lovgivning for at beskytte den enkeltes ret til privatliv. Det er afgørende for erhvervsdrivende at kende til og efterleve disse regler for videoovervågning.

I Danmark reguleres videoovervågning af databeskyttelsesforordningen (GDPR) samt databeskyttelsesloven. Det kræver, at virksomheder skal have et legitimt formål med overvågningen og ikke må overvåge mere, end hvad der er nødvendigt for at opnå dette formål

KIBO Sikring hjælper med at finde den retter overvågningsløsning til din virksomhed

Der er mange ting, der bør overvejes nøje, når du skal have installeret en videoovervågningsløsning. I KIBO Sikring er vi specialister i at finde den rette løsning, der matcher din virksomheds behov både mht. kameratyper, placering, installation, lagring af optagelser osv. Hvis du ønsker at vide mere om overvågning, så udfyld formularen nederst på siden – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Trænger din eksisterende videoovervågningsløsning til at blive skiftet ud?

Der er sket meget inden for videoovervågning i løbet af de sidste år, og derfor er der mange gode grunde til at overveje at flytte din eksisterende løsning til Skyen. Afhængig af dit nuværende videoovervågningssystem, kan der være mange penge at spare ift. drift og vedligehold – især hvis du også har hardware og servere stående på matriklen. Læs mere om udskiftning af videoovervågning.

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up