Din overvågningsløsning er gammel nok til at flytte hjemmefra

- og ind i Skyen

Der kan være mange penge at spare ved at flytte din overvågningsløsning til Skyen

Der er sket meget inden for videoovervågning i løbet af de sidste fem år, og derfor er der mange gode grunde til at overveje at flytte din løsning til Skyen. 

Afhængig af dit nuværende videoovervågningssystem, kan der være mange penge at spare ift. drift og vedligehold – især hvis du også har hardware og servere stående på matriklen.

Læs mere her og bliv klogere, hvordan du kan spare penge ved at udskifte dit videoovervågningssystem med en nyere online løsning.

Online videoovervågning er en service til dig – vi tager os af alt det tekniske

Online videoovervågning er en SaaS-løsning (Security as a Service), hvilket kort og godt betyder, at du blot betaler et månedligt abonnement, og så tager vi os af alt det tekniske, herunder installation af opdateringer, firmware og løbende vedligehold - præcis ligesom dit mobilabonnement. 

Dine overvågningskameraer er naturligvis online imens de bliver opdateret – der er ingen nedetid forbundet med opdateringer.

Overvågningskameraer i Skyen reducerer mængden af hardware og driftsomkostninger

Med en online videoovervågningsløsning slipper du altså for at betale for løbende opdateringer og vedligehold af dyr hardware, servere, oplæring af IT-personale osv. Du slipper i det hele taget for at have en masse dyrt udstyr til at stå og fylde i virksomheden.

Vi tilbyder flere forskellige typer online videoovervågningsløsninger – så vi kan naturligvis også dække dit behov. Afhængig af din løsning, slipper du enten helt for at have udstyr stående i din virksomhed (foruden overvågningskameraerne) eller også vil der i stedet for pladsopslugende hardware blot blive installeret en lille boks, som dine overvågningskameraer tilkobles.

Online videoovervågning er lige så sikkert som Netbank og E-boks

Alle dine data lagres sikkert i Skyen - præcis ligesom du kender det fra din Netbank, E-boks og andre online tjenester. 

Du kan dermed også tilgå dine kameraer og optagelser når som helst og hvor som helst fra din computer, mobiltelefon og tablet.

Så nemt er det at flytte dit eksisterende overvågningssystem til Skyen

Det er ganske nemt at flytte din eksisterende løsning til Skyen. 

Hvis du er tilfreds med dine eksisterende kameraer, er det endda ofte muligt at fortsætte med at benytte disse – det eneste krav er, at de kan tilsluttes internettet (er du i tvivl, så kig bag på kameraerne efter en LAN-indgang).

Du kan dermed fortsætte med at benytte dine eksisterende kameraer og løbende tilføje nye, når behovet opstår.

Når dine overvågningskameraer er tilkoblet det nye overvågningssystem, skal du blot logge ind på tjenesten med et brugernavn og password fra din computer, mobiltelefon eller tablet. Til mobiltelefoner og tablet har vi naturligvis en app – både til Android og iOs.

Med en online videoovervågningsløsning kan du nemt tilføje ekstra kameraer eller funktioner som fx adgangskontrol og nummerpladegenkendelse. I videoen ovenfor kan du se Steffen Thorsen fra Brdr. Thorsen I/S fortælle, hvorfor de har valgt at få nummerpladegenkendelse på deres port. 

Flere fordele ved online videoovervågning

Du har altid den lagerplads, du har behov for – og den kan nemt skaleres op og ned afhængig af behov.

Minimalt til intet behov for hardware i virksomheden. Al administration og vedligehold sørger vi for.

Tilgå din overvågningsløsning døgnet rundt fra din computer, mobiltelefon eller tablet.

Præcis ligesom med dit mobilabonnement. Vi sørger løbende for alt det tekniske, herunder installation af opdateringer, firmware osv. (dine kameraer er naturligvis online imens, så du bemærker intet).

Vi holder øje med din løsning døgnet rundt, året rundt. Skulle uheldet være ude, og et af dine overvågningskameraer af den ene eller anden grund går offline, bliver vi notificeret herom, så vi hurtigt kan løse problemet - helt uden at køre ud til din virksomhed. 

Du kan nemt tilføje eller fjerne kameraer til din løsning. Herudover kan du også tilføje ekstra funktioner som fx adgangskontrol, nummerpladegenkendelse og Business Intelligence.

Du får med andre ord en løsning, som løbende tilpasses din virksomheds behov.

Du kan naturligvis være ganske tryg; en online videoovervågningsløsning er lige så sikker som din Netbank, E-boks og andre online tjenester, som du dagligt benytter fra din computer, mobil og tablet.

Hvis du ønsker en gennemgang af, hvordan online videoovervågning fungerer, så book en gratis demonstration - vi glæder os til at vise dig, hvor nemt det er.

Leder du efter en videoovervågningsløsning til din virksomhed?

Hvis du endnu ikke har en videoovervågningsløsning, så kan du læse mere om fordelene ved at vælge en overvågningsløsning til din virksomhed lige her. 

 

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up