Byrumssikring

Inventar, der skaber tryghed og forhindrer terror

Alle skal kunne færdes trygt og frit i byen, og det hjælper vores certificerede byrumsinventar med. Multifunktionelle løsninger, der på elegant vis falder i ét med byrummets æstetik og ikke signalerer frygt eller terrortrusler – men uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Kontakt os og hør nærmere

Se vores udvalg af byrumsinventar

Byrumsinventar, der både er sikkert og pænt at se på

De seneste års øget fokus på terrorsikring har ført til flere og flere store og grimme betonklodser i byrummet. En løsning, der sjældent er særlig pæn at se på – og som konstant minder en om risikoen for terror. Et nødvendigt onde.

Men sådan behøver det ikke at være. Med vores certificerede og multifunktionelle byrumsinventar kan du få lige så sikker en løsning, hvor der også er tænkt over form, æstetik og udtryk. Byrumssikring, der naturligt falder i ét med omgivelserne.

Årets største (og sikreste) julegaver

For at sikre juletræstændingen – og bidrage til julestemningen – blev vores barrierer Commercial Barrier pakket ind i gavepapir, og en enkelt forklædt som snemand.

Se videoen her

Crash-testet og certificeret byrumsinventar

Målet er at skabe sikkerhed – ikke frygt. Derfor har vi taget almindeligt byrumsinventar som bænke, plantekummer og skraldespande og udformet dem, så de stadig opfylder de samme funktioner, men samtidig også giver et højt niveau af sikkerhed.

Alle vores produkter til byrumssikring er crash-testede og certificerede i henhold til internationale standarder – PAS 68IWA-14 og PAS 170. Vores løsninger kan således stoppe alt fra et 2,5 tons køretøj med 16 km/t til en 7,5 tons lastbil med 80 km/t.

En sikker løsning i dag og mange år frem

Vi har været i branchen i mere end 50 år, og det fortsætter vi med at være mange år endnu.

Ud fra en behovs- og risikoanalyse sikrer vores erfarne projektledere, at vi kommer omkring alle aspekter af din sikkerhed. Det er din sikkerhed for, at du får lige præcis den løsning, der dækker din risikoprofil – ikke kun i dag, men også fremadrettet.

 

Med dig fra start til slut – også efter installationen

Vi er ikke kun leverandør af sikringsløsning. Vi rådgiver også om sikkerhed. Vi klarer hele installationen fra start til slut og kan også tage hånd om den efterfølgende service og det fortløbende vedligehold.

Du får altså en professionel sikringspartner, der tager din sikkerhed alvorligt, så du slipper for at tænke på den og kan føle dig tryg – hver dag.

Køb byrumsinventar i webshoppen

Ved du præcis, hvad du er på udkig efter? Så kan du købe byrumsinventar og andre sikringsløsninger direkte i vores webshop.

Gå til webshoppen

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up