Som foretrukken sikringspartner hjælper vi FORS med bl.a. hegnsreparationer, udskiftninger af porte samt nye sikringsprojekter. Læs her, hvordan vi er blevet FORS' foretrukne sikringspartner.
For at skabe tryggere rammer i institutionerne, har Slagelse Kommune samlet vedligeholdelse af hegn, låger og porte ved KIBO Sikring A/S.
Regionshospitalet Horsens har sparet den sidste trafikvagt væk ved at leje et mobilt bomanlæg til podningsklinikken for Coronavirus. Dette har effektiviseret arbejdsgangene og reduceret de månedlige omkostninger.
VI har leveret 13 stk. eksplosionsgodkendte netværkskameraer til at overvåge biogasreaktorerne på Nature Energy's biogasanlæg.
Læs, hvordan automatiske pullerter sikrer SkilteCentret mod biltyveri og samtidig forbedrer deres kundeservice.
Læs, hvordan vi hjalp Ishøj Havn med at sætte en effektiv stopper for tyveri og ulovligt opholdt på havneområdet.
Vi har leveret en cloud-baseret overvågningsløsning til Bredballe Privatskole som forebygger indbrud og hærværk på skolen - og det hele startede med dårlig WiFi.
Sikring skal ikke altid ligne sikring. Læs her, hvordan vi kombinerede et visuelt beroligende miljø med høj sikkerhed... og hvad vi brugte en parkour-udøver til!
Den 7. oktober 2018 var vi medvirkende til, at ConCom Safety kunne lukke centrum af København sikkert ned i forbindelse med Kim Larsens rørende mindekoncert.
KIBO Security Cloud hjælper enkelt og effektivt Banedanmark med at overvåge deres overkørsler og passager-overgange.
For at bidrage til den glade julestemning på Rådhuspladsen i Aarhus, pakkede vi vores Commercial Barriers ind i gavepapir.
Vi har leveret en flot HTC foldeport med en friåbning på 12 meter samt mobil BroBizz og adgangskontrolsystem til Kolding Havn.
Vores hegnsinspektion forbedrer driftchefens nattesøvn ved FAXE Forsyning. Læs her, hvorfor jævnlig hegnsinspektion er så vigtig.
Vi var med til det succesfulde ishockey VM 2018 i Royal Arena. Vi gjorde et stort stykke arbejde for at skabe et sikkert event for de mange tilskuere og frivillige.
Vores mobile sikringsløsninger skabte trygge rammer for alle 100.000 gæster til Roskilde Festival.
Efter en voldsom påkørsel af Næstved Havns port 2, udskiftede vi havnens tidligere port med en ny hurtig port - på under 2 timer!
Da VM i sejlsport 2018 blev afholdt i Aarhus med sportsfolk og tilskuere fra mere end 100 lande, var vi naturligvis med til at sikre eventet med vores praktiske bomanlæg og mobilporte.
Under den store udvidelse af Københavns Lufthavn leverede KIBO Sikring en mobilport for at skabe sikkerhed samt adgangskontrol til byggepladsen.
Læs, hvordan vi fik leveret og installeret en mobilport på under to timer efter en adgangsport blev påkørt hos Universal Transport i Vejle.
Da DSB’s gamle bygninger ved Otto Busses Vej på Vesterbro i København skulle rives ned, indgik ISS et samarbejde med KIBO Sikring om at levere lange mobilhegn og en mobilport til byggepladsen.

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring