Vi har leveret en flot HTC foldeport med en friåbning på 12 meter samt mobil BroBizz og adgangskontrolsystem til Kolding Havn.
Vi har leveret en cloud-baseret overvågningsløsning til Bredballe Privatskole som forebygger indbrud og hærværk på skolen - og det hele startede med dårlig WiFi.
Sikring skal ikke altid ligne sikring. Læs her, hvordan vi kombinerede et visuelt beroligende miljø med høj sikkerhed... og hvad vi brugte en parkour-udøver til!
Den 7. oktober 2018 var vi medvirkende til, at ConCom Safety kunne lukke centrum af København sikkert ned i forbindelse med Kim Larsens rørende mindekoncert.
KIBO Security Cloud hjælper enkelt og effektivt Banedanmark med at overvåge deres overkørsler og passager-overgange.
Vi har højnet sikkerheden ved Aalborg Stadion, så hele familien Danmark trygt kan nyde en god fodboldkamp.
Vores hegnsinspektion forbedrer driftchefens nattesøvn ved FAXE Forsyning. Læs her, hvorfor jævnlig hegnsinspektion er så vigtig.
Vi var med til det succesfulde ishockey VM 2018 i Royal Arena. Vi gjorde et stort stykke arbejde for at skabe et sikkert event for de mange tilskuere og frivillige.
Vores mobile sikringsløsninger skabte trygge rammer for alle 100.000 gæster til Roskilde Festival.
Efter en voldsom påkørsel af Næstved Havns port 2, udskiftede vi havnens tidligere port med en ny hurtig port - på under 2 timer!
Da VM i sejlsport 2018 blev afholdt i Aarhus med sportsfolk og tilskuere fra mere end 100 lande, var vi naturligvis med til at sikre eventet med vores praktiske bomanlæg og mobilporte.
Under den store udvidelse af Københavns Lufthavn leverede KIBO Sikring en mobilport for at skabe sikkerhed samt adgangskontrol til byggepladsen.
Vores mobilsikringscontaineren sikrede, at Justin Bieber blev lukket sikkert ind og ud til koncertområdet.
Læs, hvordan vi fik leveret og installeret en mobilport på under to timer efter en adgangsport blev påkørt hos Universal Transport i Vejle.
Da DSB’s gamle bygninger ved Otto Busses Vej på Vesterbro i København skulle rives ned, indgik ISS et samarbejde med KIBO Sikring om at levere lange mobilhegn og en mobilport til byggepladsen.

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring