Skagen Havn

Sikker havneudvidelse med 190.000 m2 nyt landareal og 1050 meter ny kaj.

Branche

Havne

Projektstart

Marts 2021

Leverancer

  • checkStålgitterhegn

  • checkSkydeport

  • checkHurtigfoldeport

  • checkGanglåger

  • checkAdgangskontrol

  • checkOvervågning af området

 

Bedre rammer for fisker, fiskeindustri og følgeerhverv

Skagen Havn har udvidet med 190.000 m2 nyt landareal og 1050 m ny kaj.

Havneudvidelsen skal give havnen et boost ved at skabe endnu bedre rammer for Skagen Havns kerne-forretningsområder: Fiskeri, fiskeindustri og følgeerhverv.

Sikringsbehovet afspejles i krav til sikring

Danske havne skal leve op til reglerne for ISPS (International Ship and Port Facility Security). Det sætter særlige krav til sikringen af havneområde og skibene.

 

Det har været en stor fordel, at KIBO Sikring har stået for både den mekaniske sikring og elektronisk overvågning på projektet

– Mikal Nielsen, Driftschef, Skagen Havn

Der er ret skrappe krav til sikring af havne såvel som skibe, og det skal vi selvfølgelig også leve op til på den nye udvidelse

– Mikal Nielsen, Driftschef, Skagen Havn

Derfor valgte Skagen Havn KIBO til opgaven

”Inden projektstart havde vi allerede linet KIBO op som samarbejdspartner til etablering af sikring, da vi havde et godt forløb med KIBO op til udvælgelsen af samarbejdspartner. Vi fik anbefalinger til, hvilken sikring vi skulle vælge og hvilke myndighedskrav, der er til den sikring, vi skal have som havn. Det har KIBO givet god rådgivning omkring,” siger Mikal Nielsen.

Sikringen af Skagen Havn er et eksempel på et 360 graders projekt af større karakter, hvor vi har været ansvarlig for både den mekaniske sikring og den elektroniske overvågning. 

Selvom vi selv er overbeviste om, at det er en force for os som sikringspartner at have alle kompetencer under samme tag, er det altid gavnligt at høre det fra kunden selv:

”Det har været en stor fordel for os, at KIBO har stået for både adgangskontrol (ADK) og videoovervågning (TVO) samtidig med, at de har stået for porte og hegn. Disse sikringsløsninger er tæt forbundet,” siger Mikal Nielsen og fortsætter:

”Jeg vil helt bestemt anbefale KIBO som samarbejdspartner på lignende projekter. Det har især været rådgivning forud for projektet, som har været rigtig god. Det har gjort, at vi har følt os trygge ved projektet, før vi gik i gang,” siger Mikal Nielsen afslutningsvist.

Se det flotte timelapse af udvidelsen fra juli 2019 til marts 2021

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up