Højsikringsløsninger af høj kvalitet fra KIBO Sikring

Højsikring og køretøjshindringer til steder med ekstra høje sikringskrav

Højsikring fra KIBO Sikring er løsninger, som lever op til høje krav for sikring.
Vi tilbyder også køretøjshindringer, som effektivt standser tunge køretøjer. Produkterne er certificerede i henhold til internationale standarder som ISO 22343, PAS68 og IWA14.

Højsikring og køretøjshindringer - når der stilles krav til ekstra høj sikring

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor højsikring, til fx politi, fængsler, datacentre, ambassader, psykiatri, banker, havneanlæg eller offentlige pladser. Områder som alle har et meget højt krav til sikkerhed.

Højsikring af et område kan ske på mange måder og defineres ud fra formål, sikringsklasse og omfang. Vi hjælper med at afdække dit behov og laver en skræddersyet sikringsløsning med den rette kombination af mekanisk sikring og elektronisk overvågning, der skal til for at yde den nødvendige højsikring.

Køretøjshindringer

Vi er en del af en konfliktfyldt verden, og kan dermed være i risiko for ondsindede handlinger. Derfor er køretøjshindring blevet en større del af vores hverdag, når det gælder sikring af mennesker som borgere, medarbejdere og offentlige personer. Køretøjshindring har også fået en vigtig psykologisk og mental indvirken på medarbejdere, så det er vigtigt at vide, at der er udført mitigerende tiltag imod de trusler, der kan risikere at være rettet mod virksomheden.

Køretøjshindring som fx pullerter er én form for sikring af bygninger og byrum i daglig brug eller ved større forsamlinger. Produkter som er certificeret i henhold til ISO 22343, PAS68 eller IWA14 giver alle en vished for, at løsningen kan standse et køretøj med en given vægt og med en given hastighed – som f.eks. en lastbil på 7,5 tons med 80 km/t.

Indbrudssikring / Forced entry – Certificerede løsninger

Ved krav om særlig høj sikring af et område, kan vi levere certificerede produkter som porte, låger og hegn. Vores løsninger er certificeret efter EN 1627 – modstandsklasse (Resistance Class) RC 2 og RC 4 eller LPS 1175 modstandsklasse (Security Rating) SR 2 og SR 3.

De fleste af vores løsninger er modstandsklasse SR2 og SR3.

Klik her for at læse mere om EN 1627 eller her for at læse mere om LPS 1175

Tænk højsikring ind i både ny og gammel arkitektur

Når der skal opføres nye bygninger, hovedkontor for international virksomhed eller offentlige organisationer, bør højsikring tænkes ind fra starten. På den måde bliver sikringen en integreret del af bygningen og det omkringliggende udeareal. Højsikring kan integreres i byrummets arkitektur, og blive en næsten usynlig del af det offentlige rum. Hos KIBO vejleder og rådgiver vi arkitekter omkring hvilke muligheder og produkter, der findes på markedet for at kunne få den bedst mulige sikring med i byggeprocessens første faser.

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up