Effektiv adgangskontrol til erhverv

- kontrol og strukturering af adgang til industri og erhverv

Effektiv adgangskontrol til alle typer områder

KIBO Sikring tilbyder effektiv adgangkontrol, som kan anvendes til at kontrollere eller strukturere adgangen til et område eller en bygning. 

Kontakt os og hør nærmere

 

Med Vanderbilt ACT 365 nummerpladegenkendelse, kan du hurtigt og enkelt skabe adgang til dit område for udvalgte køretøjer i bestemte tidsrum.

ACT 365 nummerpladegenkendelse

AXIS-video-dørtelefon

Adgangskontrol styrer HVEM der må være HVOR og HVORNÅR

Adgangskontrol, eller ADK som det også kaldes, er brugervenlige systemer, hvor du som bruger anvender kort, brik eller biometrisk genkendelse i stedet for nøgle til at opnå adgang. Adgangskontrollens læsere placeres de steder, hvortil der skal gives adgang.

Hvor placers adgangskontrol?

Det kan fx være på døre, skydeporte eller elevatorer. Når brugeren identificerer sig over for den enkelte læser, sender læseren det unikke ID videre til adgangskontrolsystemet, der herefter giver den autoriserede bruger adgang. Udenfor de definerede tidspunkter kan du derimod ikke få adgang. Derudover kan systemet identificere, hvem der har været hvor og hvornår, hvilket kan være til stor hjælp, hvis uregelmæssigheder skal undersøges.

Vi tilbyder mange typer adgangskontrol

Med adgangskontrol fra KIBO Sikring findes der flere muligheder, fx:

Alle systemer er skalerbare og kan skræddersys til hver enkelt kundes behov. Systemerne kan også udbygges med Brobizz-læsere, og dermed kan en allerede installeret brobizz-enhed i bilen give dig adgang til virksomhedens område.

Har du en bruger, der taber sit adgangskort, kan du straks spærre det i adgangskontrolsystemet. Foruden denne store sikkerhedsmæssige fordel er vores adgangskontrolsystemer også yderst effektive, fordi de kan skræddersys til hver enkelt kunde. Ønsker du at kombinere adgangskort med betaling, via såkaldte RBS-anlæg, er dette også muligt.

AXIS-adgangskontrolsystem

 

Vi er Vanderbilt Industries Guldpartner

Som en af ganske få virksomheder i Danmark, er vi stolte af at være Vanderbilt Industries Guldpartner.

Vores status som Vanderbilt Guldpartner er din garanti for, at du handler med en exceptionelt dygtig installatør med indgående kendskab til alle produkterne. 

Vanderbilt Industries Guldpartner

 

Smarte og batterifrie låseløsninger med iLOQ

Vi samarbejder med iLOQ, der er i den absolutte top globalt, når det kommer til digital og mobil adgangskontrol.

Med fleksible løsninger, der både kan låse op ved hjælp er mobiltelefonen eller ved hjælp af en nøgle, er alle systemer helt batterifrie.

Den nøglebaserede løsning er stadig helt batterifri. Den strøm, som systemet har brug for til bekræftelse af adgangsrettigheder og oplåsning, bliver genereret a bevægelsen, når nøglen sættes i låsen.

Tilsvarende får den nøglefri løsningen strømmen fra en NFC-aktiveret samrtphone. Helt simpelt.

Vanderbilt Industries Guldpartner

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up