Skydeporte til indkørsler i industri & erhverv

- Elektriske porte med og uden adgangskontrol i alle prisklasser

Sort skydeport i indkørsel

Stort udvalg af automatiske og elektriske porte til indkørsler i industrien

Vi tilbyder et stort udvalg af automatiske og elektriske skydeporte i høj kvalitet og i alle prisklasser. Vi designer porte, som kan matche alle behov i industrien, det offentlige samt ved virksomheder i alle størrelser.

En skydeport er en ideel løsning, hvis arealet foran porten er for småt til eksempelvis en svingport, eller hvis en bakke forhindrer brugen af dobbeltfløjede porte. Er pladsen for trang til at en skydeport kan glide langs hegnet, kan du også vælge en foldeport, som kræver væsentligt mindre plads end en skydeport.

Fritbærende skydeporte og svæveporte er velegnede til det danske vejr

Vi anbefaler en fritbærende skydeport til de fleste typer områder, da denne konstruktion gør porten velegnet i tilfælde af mindre ujævnheder i belægningen. Desuden er en fritbærende skydeport (også kendt som en svæveport) velegnet til det danske vejr, da konstruktionen også gør porten i stand til at køre henover nedfaldne blade samt sne og is, som nemt kan samle sig under porten i perioder.

Alle kunder er dog forskellige og har forskellige behov, og en fritbærende skydeport er derfor ikke nødvendigvis den rette løsning for dig. Derfor kan vi naturligvis også levere andre typer porte; f.eks. med en port med portskinne eller en tophængt port.

Kontakt os via formularen, så finder vi sammen den rette løsning.

Farve og udfyldning på din skydeport

Vi kan levere din nye elektriske skydeport i mange farver – det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser. Farverne sort, antracit - eller blot det rå galvaniserede look - er nogle af vores mest efterspurgte farver, da de passer godt til de fleste områder.

På flere af vores porte er det også muligt at vælge mellem udfyldning med enten balustre eller gitter. En port med gitterudfyldning er f.eks. ideel, hvis du også har et matchende s­­­­tålgitterhegn/panelhegn hvorimod en port med baluster er oplagt, hvis du har et balusterhegn.

Porten kan desuden leveres med pigge på toppen (også kendt som ’dragehale’ eller ’hajtænder’), som vanskeliggør overklatring og desuden sikrer, at fugle ikke sætter sig på porten.

Hastigheden på din port er vigtig at overveje

Hvor hurtigt skal din skydeport åbne og lukke? En langsommere port som en f.eks. vores ECO-liner er ideel til områder, hvor porten skal åbnes og lukkes få gange dagligt. Er der tale om en mindre åbning med beskedne krav til åbne-lukke hyppigheden, er det også værd at se nærmere på skydeport SKP 110.

Skal din port åbnes og lukkes mange gange dagligt, anbefaler vi en hurtigere port som vores Speedliner eller A-liner modeller, da disse porte er hurtige og velegnede til hyppige åbne-lukke cyklusser.

Skal din port være den allerhurtigste på markedet, anbefaler vi, at du i stedet kigger nærmere på en foldeport. En foldeport kan nemlig åbne hurtigere end selv den hurtigste skydeport.

Vælg den rette type adgangskontrol til din automatiske skydeport

Der er mange betjeningsmuligheder, når det kommer til en automatisk skydeport. Vælg mellem bl.a.:

 • Nøglebetjening
 • Tastatur
 • Kodebrik
 • SMS-kode
 • Opkald
 • Nummerpladegenkendelse
 • App på mobiltelefonen

Den ene mulighed udelukker naturligvis ikke den anden. Det er således muligt at have en elektrisk port, der f.eks. kan betjenes både via tastatur og app på mobiltelefonen.

Vælger du adgangskontrol med nummerpladegenkendelse, vil der blive installeret et lille kamera ved porten, som læser køretøjets nummerplade. Når et autoriseret køretøj nærmer sig porten, vil porten automatisk åbne – og lukke igen, når bilen er kørt igennem.

Du kan selv bestemme, hvilke nummerplader, der skal have tilladelse – og du kan endda indstille tidsrum, hvor specifikke nummerplader har tilladelse til at køre igennem din port.

Se live driftsstatus på din elektriske port

Med KIBO Connector kan du nemt åbne og lukke din automatiske skydeport, og samtidig overvåge dens aktuelle driftsstatus. Du kan dermed reagere med det samme i tilfælde af skader eller nedbrud eller fejl på fotoceller, strømforsyning, nødstop m.m.

KIBO Connector fås til både computer og som app til smartphone eller iPhone - så har du altid det gyldne overblik lige ved hånden. 

Højde og bredde på en skydeport

Vores skydeporte fås i flere størrelser. Åbningsbredden på din elektriske port afhænger af, hvor store køretøjer, der skal passere porten.

Størrelser på enkeltfløjet skydeport:

 • Max højde, enkeltfløjet port: Op til 3 meter
 • Max bredde, enkeltfløjet port: Op til 12 meter

Størrelser på dobbeltfløjet skydeport:

 • Max højde, dobbeltfløjet port: Op til 2,5 m
 • Max bredde, dobbeltfløjet port: Op til 24 meter

Hvad koster en skydeport?

Mange af vores kunder er naturligvis interesserede i at vide, hvad en skydeport koster. Prisen på en skydeport afhænger dog af rigtig mange faktorer såsom længde, motor, portautomatik, type af adgangskontrol samt andre optioner.  

En stor skydeport med adgangskontrol, portautomatik og mange ekstra funktioner er derfor dyrere end en lille skydeport som udelukkende kan betjenes via mobiltelefon.

Er du på jagt efter port, hvor materialer, hastighed, design, funktionalitet og tilvalgsmuligheder er i absolut topklasse, kan vi anbefale en A-liner skydeport eller en Speedliner skydeport. Ønsker du en fornuftig port med høj driftsikkerhed og, hvor design og funktion er i balance, er Skydeport SKP120 måske lige noget for dig.

Husk serviceaftale og beredskabsaftale på din port

Uanset hvilken type port, du har, er det vigtigt at huske en serviceaftale. Foruden det årlige lovpligtige serviceeftersyn af din industriport, anbefaler vi et ekstra serviceeftersyn, således din port bliver serviceret to gange årligt. Dette for at forlænge portens levetid og for at komme eventuelle driftsskader grundet slitage m.m. i forkøbet.

Man kan ikke forudse alting, og derfor anbefaler vi også, at du har en beredskabsaftale på din port. Vi tilbyder 3 forskellige typer beredskabsaftaler:

 • Døgnservice: Reparation inden for 4 timer døgnet rundt hele året
 • Tilkald 4: Reparation inden for 4 timer inden for normal åbningstid
 • Tilkald 8: Reparation inden for 8 timer inden for normal åbningstid

Opstår der nedbrud eller fejl på din elektriske port – eller bliver din port påkørt – er beredskabsaftalen din garanti for, at vi kommer og reparerer din port inden for den angivne tidsramme. Derfor er det også vigtigt, at du med jævne mellemrum husker at kigge din beredskabsaftale igennem – din virksomheds behov kan nemlig løbende ændre sig.

Du kan få akut assistance døgnet rundt ved totalskade på din port

Opstår der en akut skade eller nedbrud på din port eller bomanlæg, kan vi med kort varsel stille en mobilport op. På under 12 timer kan din perimeter blive genetableret med en mobil løsning, der sikrer din virksomhed indtil din port eller bomanlæg er oppe at køre igen.

Med en mobil løsning, kan din virksomhed hurtigt være tilbage til normal drift og fortsat overholde alle gældende certificeringer.

Hvis du får behov for akut assistance, så ring til os på 70 10 70 77 døgnet rundt, året rundt.

"Super service, godt tilfreds". LEO SØRENSEN HOLDING ApS lejede en mobilport, da deres port blev påkørt og totalskadet.

Se vores galleri med skydeporte

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up