Stærke skydeporte fra KIBO Sikring

- elegance og funktionalitet i alle prisklasser

En skydeporte er effektiv adgangskontrol

Vores skydeporte er solide med en høj grad af teknologi, som øger sikringen og sørger for en effektiv adgangskontrol ved alle typer indgange og indkørsler. 

Vi tilbyder et stort udvalg af skydeporte i høj kvalitet og i alle prisklasser. Vores porte er designet til at matche forskellige behov for portløsninger i både industrien, det offentlige og ved virksomheder i alle størrelser. 

Leder du efter en prisvenlig løsning? Så kontakt os og hør nærmere -  vi kan uden tvivl finde en port, der matcher både behov og budget. 

Kontakt os og hør nærmere

Få en løsning der matcher behov og budget

Vores skydeporte er alle fritbærende, men vi kan også levere porte med portskinne eller tophængte porte. Vi kan naturligvis også tilpasse styresystem samt åbningsretning efter ønske og behov.

Vi tilbyder automatiske skydeporte til alle sikringsniveauer og formål - vi kan helt sikkert også finde en, der dækker dine behov. 

Skydeporte fra KIBO Sikring findes i mange varianter og til forskellige priser:​

Skydeporte er en del af vores udvalg af industriporte - automatiske skydeporte og svingporte til sikring af både industrien og det offentlige, hvor der kræves et højt sikringsniveau.

Kontakt for os for at høre nærmere om typer, priser og funktionalitet - uanset om du er på udkig efter en billig port eller har behov for sikring i særklasse. 

Få live driftsstatus kombineret med adgangskontrol på alle dine enheder

Med KIBO Connector kan du nemt kontrollere dine enheder, og samtidig overvåge deres aktuelle driftsstatus. Du kan dermed reagere med det samme i tilfælde af fejl, skader eller nedbrud. 

KIBO Connector fås til både computer og som app til smartphone eller iPhone - så har du altid det gyldne overblik lige ved hånden. 

Klik her og læs mere om KIBO Connector

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up