Speed-liner skydeporte

- markedets hurtigste skydeport

Speed-liner skydeport - markedets hurtigste (0,75 m/sek.)

Skydeporte i serien Speed-liner er markedets hurtigste og egner sig til befærdede områder med høje krav til portens åbne- og lukkehastighed.

 

Kontakt os og hør nærmere

Hurtig bevægelse & underspillet styrke

Med lethed og hurtig bevægelse byder denne portserie indbudte gæster velkommen samtidig med, at den med sin underspillede styrke holder ubudne for døren.

Speed-liner Skydeporten har en to-i-én-funktion forstået på den måde, at den erstatter kombinationen af et bomanlæg og en port.

light-mode-flash

Blitzlampe giver signal, når porten er i bevægelse

Skydeporten anvendes især i transportterminaler og forsyningsvirksomheder, hvor der ofte er meget aktivitet frem og tilbage, og hvor der stilles store krav til portenes åbne- og lukkehastighed.

Blandt seriens key features er en særlig integreret blitzlampe, der giver signal, når porten er i bevægelse. Derudover har porten mange muligheder for tilkobling af ekstern styring.

Skydeporte er også kendt som fritsvævende port, fritbærende port, automatisk port, selvbærende port og impulsbetjent port.

light-bulb-shine

Download produktblad

Klik på produktbladet for at læse flere detaljer om produktet. 

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up