Speed-liner skydeporte

- markedets hurtigste skydeport

Speed-liner skydeport - markedets hurtigste (0,75 m/sek.)

Skydeporte i serien Speed-liner er markedets hurtigste og egner sig til befærdede områder med høje krav til portens åbne- og lukkehastighed.

 

Kontakt os og hør nærmere

Speed liner skydeport

Hurtig bevægelse & underspillet styrke

Med lethed og hurtig bevægelse byder denne portserie indbudte gæster velkommen samtidig med, at den med sin underspillede styrke holder ubudne for døren.

Speed-liner Skydeporten har en to-i-én-funktion forstået på den måde, at den erstatter kombinationen af et bomanlæg og en port.

light-mode-flash

Blitzlampe giver signal, når porten er i bevægelse

Skydeporten anvendes især i transportterminaler og forsyningsvirksomheder, hvor der ofte er meget aktivitet frem og tilbage, og hvor der stilles store krav til portenes åbne- og lukkehastighed.

Blandt seriens key features er en særlig integreret blitzlampe, der giver signal, når porten er i bevægelse. Derudover har porten mange muligheder for tilkobling af ekstern styring.

Skydeporte er også kendt som fritsvævende port, fritbærende port, automatisk port, selvbærende port og impulsbetjent port.

light-bulb-shine

Download produktblad

Klik på produktbladet for at læse flere detaljer om produktet. 

Få live driftsstatus kombineret med adgangskontrol på alle dine enheder

Med KIBO Connector kan du nemt kontrollere dine enheder, og samtidig overvåge deres aktuelle driftsstatus. Du kan dermed reagere med det samme i tilfælde af fejl, skader eller nedbrud. 

KIBO Connector fås til både computer og som app til smartphone eller iPhone - så har du altid det gyldne overblik lige ved hånden. 

Klik her og læs mere om KIBO Connector

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up