Pullerter af høj kvalitet fra KIBO Sikring

Pullerter og steler til effektiv trafikregulering

En pullert er en simpel, men effektiv måde at forhindre kørsel i et område, hvor trafik med køretøjer er uhensigtsmæssigt. Pullerter er også kendt som steler.

Vores sortiment af pullerter rummer både stationære, halvautomatiske og automatiske pullerter, der hver især udmærker sig inden for forskellige behov for sikring og trafikregulering.

Hvad er en pullert?

En pullert er en stolpe, som er monteret i fortovet eller gaden. Pullerter har til formål at forhindre kørsel i et område, hvor trafik med køretøjer af den ene eller anden grund er uhensigtsmæssig. Det kan være enten som trafikregulering eller til sikring af fodgængere. Pullerter er også kendt som steler. 

Typer af pullerter

Vores sortiment af pullerter rummer både faste, semi-automatiske og automatiske pullerter, der hver især udmærker sig inden for forskellige behov for trafikregulering og sikring.

Hvornår bruges en fast pullert?

En fast pullert egner sig til installation på steder, hvor der ikke på noget tidspunkt opstår behov for gennemkørsel med biler. Det kunne f.eks. være ved:

 • Anlæg i industrien
 • Offentlige anlæg
 • Parkeringspladser og lukkede veje
 • Institutioner og skoler
 • Bygningshjørner
 • Porte

 

Hvornår bruges automatiske pullerter?

Semi-automatiske pullerter og automatiske pullerter egner sig til installation på steder, hvor behovet for gennemkørsel jævnligt opstår. Dette kunne f.eks. være ved:

 • Gågader
 • Butikker
 • Indkørsler
 • Parker
 • Biludstillinger

Den største forskel på semi-automatiske pullerter og automatiske pullerter er betjeningsmetoden.

En semi-automatisk pullert betjenes med nøgle. Når nøglen indsættes, hæves pullerten vha. en gaspatron. Pullerten sænkes enkelt igen ved manuelt tryk med foden på pullertens top.

En automatisk pullert hæves og sænkes via motor. Den er typisk tidsstyret. Køretøjer med adgang kan desuden betjene den automatiske pullert via en fjernbetjening eller en kode. Sænkbare steler anvendes ofte i byrum, hvor der er behov for at kontrollere adgang for biler til gågader m.v. 

Har du behov for at installere pullerter på en lokation, hvor nedgravning af den ene eller anden årsag er upraktisk, kan du også få pullerter med meget lav indbygningsdybde såsom KIBO Matador 4 eller KIBO Terra Quantum.

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up