Pullerter af høj kvalitet fra KIBO Sikring

Pullerter og steler til effektiv trafikregulering

En pullert er en simpel, men effektiv måde at forhindre kørsel i et område, hvor trafik med køretøjer er uhensigtsmæssigt. Pullerter er også kendt som steler.

Vores sortiment af pullerter rummer både stationære, halvautomatiske og automatiske pullerter, der hver især udmærker sig inden for forskellige behov for sikring og trafikregulering.

Disse automatiske pullerter betjenes direkte fra mobiltelefonen. Her kan du se, hvor hurtigt pullerterne sænkes hos vores kunde Skiltecentret i Viborg

Hvad er en pullert?

En pullert er en stolpe, som er monteret i fortovet eller gaden. Pullerter har til formål at forhindre kørsel i et område, hvor trafik med køretøjer af den ene eller anden grund er uhensigtsmæssig. Det kan være enten som trafikregulering eller til sikring af fodgængere. Pullerter er også kendt som steler. 

Faste, semi-automatiske og automatiske pullerter

Der findes flere forskellige typer pullerter. Vores sortiment rummer både faste, semi-automatiske og automatiske pullerter, der hver især udmærker sig inden for forskellige behov for trafikregulering og sikring.

En fast pullert kan ikke flyttes 

En fast pullert kan ikke flyttes, og egner sig derfor til installation i områder, hvor der ikke på noget tidspunkt opstår behov for gennemkørsel med biler. Det kunne f.eks. være ved:

 • Anlæg i industrien
 • Offentlige anlæg
 • Parkeringspladser og lukkede veje
 • Institutioner og skoler
 • Bygningshjørner
 • Porte

Automatiske pullerter kan hæves og sænkes og dermed skabe adgang for køretøjer 

Automatiske pullerter er bevægelige, og egner sig derfor til installation i omårder, hvor behovet for gennemkørsel jævnligt opstår. En automatisk pullert kan sænkes, og dermed skabe adgang for autoriserede køretøjer. Når køretøjet har fået adgang til området, kan pullerten hurtigt hæves igen, så andre køretøjer ikke få adgang til området. 

Automatiske pullerter benyttes ofte ved f.eks: 

 • Gågader
 • Butikker
 • Indkørsler
 • Parker
 • Biludstillinger

Betjeningsmetoder på pullerter

Den største forskel på semi-automatiske pullerter og automatiske pullerter er betjeningsmetoden.

En semi-automatisk pullert betjenes med nøgle. Når nøglen indsættes, hæves pullerten vha. en gaspatron. Pullerten sænkes enkelt igen ved manuelt tryk med foden på pullertens top.

En automatisk pullert hæves og sænkes vha. en indbygget motor som ofte er tidsstyret - det vil sige, at pullerten er hhv. sænket og hævet i bestemte tidsrum. Køretøjer med adgang kan desuden betjene den automatiske pullert via en fjernbetjening, kode eller mobiltelefonen. Sænkbare pullerter anvendes ofte i byrum, hvor der er behov for at kontrollere adgang for biler til gågader m.v.

Har du behov for at installere pullerter på en lokation, hvor nedgravning af den ene eller anden årsag er upraktisk, kan du også få pullerter med meget lav indbygningsdybde såsom KIBO Matador eller KIBO Terra Quantum.

Certificerede pullerter til højsikring

Vi tilbyder et stort udvalg af certificerede pullerter til områder, som kræver et ekstra højt sikringsniveau - dette kan bl.a. være hos politi, psykiatri, havne, banker eller offentlige områder. 

Vi tilbyder faste og automatiske pullerter, som er PAS 68 og IWA 14-1 certificerede. En certificeret pullert er din garanti for, at pullerten lever op til internationale standarder og at den stopper køretøjer ved den ønskede hastighed - f.eks. en lastbil på 7,5 tons ved 80 km/t. 

Her ses vores automatiske pullerter KIBO PUE 40, som betjenes hurtigt og enkelt via mobiltelefonen. 

Række med tre automatiske pullerter

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up