LPS 1175

- certificerede løsninger, så du kan føle dig tryg

Hvad er LPS 1175?

LPS 1175 er en standard for beskyttelse mod tvungen indtrængen (forced entry), uden frygt for at lave støj. Den fastlægger produkters evne til at forsinke angriberes forsøg på at få uautoriseret adgang - det gælder alt fra en dør eller rulleskodder til porte, skabe, hegn, vægge og facadesystemer. Produktets indbrudsmodstand, inklusiv alle monterede dele – for eksempel låse eller hængsler – er dækket under testningen.

Som Richard Flint, teknisk leder hos BRE, forklarer: “Grundelementerne i beskyttelse mod tvungen indtrængen involverer stadierne 'detektere', 'reagere' og 'forsinke'. 'Forsinkelse'-stadiet, som LPS 1175 måler, skal matche summen af detektions- og reaktions-tiderne på et anlæg. ellers har dine beskyttelsesbarrierer fejlet, og angriberen har et udnytteligt tidsrum til at udføre deres kriminelle aktiviteter.

“Hvert stadie er afgørende. En sikkerhedsoperation skal implementere effektive forsinkelsesforanstaltninger (forhindre adgang), detektions-foranstaltninger (spotte angrebet) og reaktionsforanstaltninger (reagere på angrebet). Mens der er meget fokus på overvågningsudstyr og indbrudsalarm, bliver 'forsinkelse'-foranstaltninger ofte glemt og forsømt. Og dog er det denne side af trekanten, som repræsenterer forsinkelsesforanstaltningerne – dine sikkerhedsdøre, hegnsystemer, vægge og lignende – som giver dig tid til at detektere og reagere på en hændelse.”

Hvordan fungerer LPS 1175-certificeringen?

LPS i LPS 1175-certificering står for 'Loss Prevention Standard'. LPS 1175 er udviklet som et universelt klassificeringssystem for indbrudsmodstand og har en bred vifte af anvendelser. Klassificeringerne spænder fra en opportunistisk angriber med fysisk styrke og basale værktøjer til flere erfarne angribere, der bruger motorsave og benzindrevede skæremaskiner.

Klassificeringsmatrixen tager højde for behovet for at afbøde den trussel, du står overfor, og evnen til at skabe en tidsforsinkelse med lag af sikringsløsninger.

For at vælge den korrekte løsning skal man først vælge det trusselsniveau, man beskytter sig mod, og det tilhørende værktøjssæt, som den angribende person kan vælge at bruge. Det næste skridt er at overveje den længde af forsinkelse, der er nødvendig for at detektere og reagere effektivt på angrebet.

Fordelen ved LPS 1175 Issue 8 er, at det giver mulighed for at skabe en lagdelt tilgang.

En anden nyttig funktion ved Issue 8-klassificeringen er, at produkter kan være certificeret i forskellige sikringsniveauer og på den måde stadig kan indgå i den samlede længde af forsinkelse.

Hvordan testes LPS 1175-produkter?

Testning til LPS 1175 er omfattende. BRE rapporterer stolt, at 95% af de indsendte produkter ikke opnår de sikkerhedsvurderinger, som producenterne oprindeligt har søgt.

Dette afspejler grundigheden, hvormed testningen udføres af BRE's specialistteam af højt erfarne, uafhængige testere.

Under testningen fortsætter hvert angreb indtil enten:

  • Målet er nået
  • Den maksimale arbejdstid er passeret
  • Den maksimale testvarighed er slut
  • Testteamet beslutter, at angrebet er ineffektivt

Yderligere tests udføres derefter for at demonstrere, at alle områder af sikringsproduktet kan modstå den skade, der er påført fra indbruds siden.

Hvis testeren bemærker en lille svaghed, når tiden er overskredet, vil produktet ikke bestå. Hvis de detekterer en svaghed, vil disse højtuddannede fagfolk forsøge igen og igen at se, om de kan få adgang inden for tidsrammen.

Når produktet har bestået testen, er virksomheden og disse produkter underlagt grundige audits af produktet og dokumentationen for at sikre, at det certificerede produkt opretholdes.

Lagdeling af sikringshegn

For at hjælpe med at opbygge forsinkelsestid ser vi ofte en lagdelt tilgang til fysisk sikring, især i højrisikoområder såsom kritisk infrastruktur, datacentre og medicinal-industrien.
 
Issue 8 understøtter en effektiv lagdelt tilgang. Hvis vi for eksempel tager en trussel, der vurderes at bruge værktøjer inden for værktøjssæt C, og du skal opnå en forsinkelse på 4 minutter for at sikkerhedspersonale kan nå at stoppe indbrudstyven i at få fingre i dine højværdiaktiver inden for en indhegnet bygning, kan du bruge en lagdelt tilgang til at specificere sikringen af den bygning. I dette eksempel kan du specificere perimeterhegn, der opnår en C1-sikringsniveau og beskyttelsesforanstaltninger på bygningens ydre, såsom sikringsdøre og gitter, der er certificeret til en C3-sikringsniveau. Sammen giver forsinkelsen fra disse lag tilsammen 4 minutter, når de udsættes for værktøjer inden for værktøjssæt C.
 
Når det kommer til at teste produkter, er der mange muligheder tilgængelige, men LPCB's LPS 1175 er nem at forstå og anvende. Det er den mest anerkendte standard for tvungen indtrængen i Storbritannien og har et hurtigt voksende niveau af anerkendelse internationalt.


Kontakt os i dag for at få hjælp til muligheder og løsninger i markedet

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up