SLAGELSE KOMMUNE

Slagelse Kommune samler trådene med inspektionsaftale

Branche

Kommuner, Institutioner

Projektstart

2019

Leverancer

  • checkHegn
  • checkGanglåge
  • checkPorte
  • checkInspektionsaftale

 

Hegnslinje ved daginstitution

 

Inspektionsaftalen dækker hele kommunen

I Slagelse Kommune inkluderer inspektionsaftalen alle kommunens daginstitutioner, børnehaver, SFO’er, klubber, botilbud samt en håndfuld skoler. Slagelse Kommune har nu benyttet sig af inspektionsaftalen siden 2019 og er ovenud tilfreds med aftalen:

”Med inspektionsaftalen er vi garanteret, at KIBO gennemgår alle hegn, låger og porte én gang årligt. Vi er positivt overraskede over, hvor meget dette har reduceret omkostningerne til vedligehold ”

– Slagelse Kommunes vedligeholdelsesafdeling 

 

 

Adspurgt om, hvorfor Slagelse Kommune har valgt netop KIBO Sikring til inspektion af deres hegn, låger og porte, kommer svaret prompte:

Fordi KIBO kunne tilbyde det, vi har brug for”.

I tilfælde af akutte opgaver lægger Slagelse Kommune desuden vægt på at KIBO tilbyder døgnservice, og derfor altid er nemme at komme i kontakt med. Går en port eller låge i stykker, er den derfor hurtigt funktionsdygtig igen. 

Årlig inspektion sikrer, at alle institutioner opfylder Sikkerhedsstyrelsens DS/EN 1176

Standarden DS/EN 1176 foreskriver drifts- og visuelle inspektioner med en årlig hovedinspektion som udføres af en kvalificeret person i nøje overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Desuden anbefales driftsinspektion samt en rutinemæssig visuel inspektion hver tredje måned.

Regelmæssigt eftersyn og vedligeholdelse af hegn, låger og porte er en vigtig faktor for sikkerheden. Det er derfor essentielt, at tilsyn samt udbedring af fejl og mangler løbende gennemføres.

KIBO skaber trygge rammer om liv og værdier

Med en inspektionsaftale er du garanteret, at hegn, låger og porte bliver visuelt gennemgået for blandt andet fejl og mangler og at Sikkerhedsstyrelsens DS/EN 1176 overholdes.

Du kan læse mere om vores inspektionsaftaler specielt henvendt til institutioner og skoler her. Har du spørgsmål til vores inspektionsaftaler, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 70 77 eller skrive til kibo­@kibo.dk.

Inspektion af hegnslinje

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up