RODKJÆR EVENT

Event Gate sørger for overblikket

Branche

Event

Projektstart

2023

Leverancer

 

 

"Vi har skabt et produkt, som vi vil benytte i mange, mange, mange år fremover, fordi det er et helt vildt fantastisk produkt." - Mikael Rodkjær, Stifter af Rodkjær Event om Event Gate

Da Rodkjær Event i sommeren 2023 skulle afvikle et musik-event med over 10.000 deltagere, havde de et ønske om hele tiden at vide, hvor mange mennesker der på et givet tidspunkt var inde på event-pladsen - også så de senere vidste, hvornår deltagerne ville begynde at gå hjem.

Derfor udviklede KIBO i samarbejde med dem det mobile persontællesystem Event Gate. Som stifter af Rodkjær Event, Mikael Rodkjær formulerer det, gav det gode muligheder for crowd control:

"Da arrangementet var ved at slutte, kunne vi se, at vi på daværende tidspunkt havde 10.000 mennesker tilbage på pladsen, så vi vidste, at 5000 var gået hjem. Det betyder rigtig meget for alt muligt omkring bar-håndtering og mad-håndtering, fordi vi f.eks. kan lukke en hel bar." Mikael Rodkjær

 

 

Event Gate giver overblik over antallet af gæster

Event Gate er et mobilt persontællesystem, der via mobile overvågningskameraer over indgangene til pladsen kan holde styr på, hvor mange mennesker der er gået ind på event-pladsen - og hvor mange mennesker der er gået ud.

Dermed kan man som vært til et event holde det fulde overblik over, hvor mange der på et givet tidspunkt er på pladsen, hvad enten det er et musik-event, et kræmmermarked, en messe eller lignende.

Inspektion af hegnslinje

"Selve tællesystemet, Event Gate, er statistisk et godt redskab, men det er også potentielt et godt redskab på selve afviklingen, fordi man hele tiden kan holde øje med, hvor mange mennesker har vi - og det kan bruges til rigtig, rigtig, rigtig mange ting!"

- Mikael Rodkjær, Stifter, Rodkjær EventEt mobilt redskab der kan bruges til mange forskellige events

Med Event Gate kan du også se, hvor populære forskellige begivenheder til dit event er. Uanset om det er koncerter, om det er motorløb, eller om det er foredragsrækker, kan du se, hvilke tidspunkter der har været det mest populære og bruge det i din planlægning.

"Det kan godt være lidt en floskel, men samarbejdet med KIBO var upåklageligt, alt forløb bare efter planen, og de var løsningsorienterede hele vejen igennem, og selve resultatet var perfekt."

- Mikael Rodkjær, Rodkjær Event

Inspektion af hegnslinje

Se flere billeder i galleriet

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up