ISHØJ HAVN

Ishøj Havn satte en effektiv stopper for tyveri og ulovlige ophold på havneområdet

Branche

Havne

Projektstart

2019

Leverancer

  • checkPullerter
  • checkVideoovervågning

 

Tyverisikring Ishøj Havn

 

I starten af 2019 besluttede Ishøj Havn derfor at få installeret et automatiske pullertsystem med videoovervågning fra KIBO Sikring.

Pullerterne ”lukker” havnen alle dage mellem kl. 22.30 og 05.45. Det har sat en effektivt stopper for tyveri af både og trailere samt begrænset ophold af personer i biler med ikke havnerelaterede hensigter.

Når f.eks. gæster på havnens spisesteder skal forlade havnen i tidsrummet hvor pullert er oppe, kan spisestedet printe en midlertidig kode som gæsten anvende på pullertsystemets kodetastatur for at adgang åbnes.

Den midlertidige kode er gældende 20 minutter, hvorefter den automatisk annulleres i systemet. Hvis der opstår behov for brandvæsen/ beredskab, har disse en permanent ”Beredskabskode” så de kan komme ind på området.

”Vi er rigtigt glade for, at vi tog denne beslutning om installation af pullertsystemet fra KIBO Sikring. Samtidig har vi gode og brugbare billeder og optagelser af biler og personer ved indgangen til havneområdet”

– Kennthomas Kristensen, Havnefoged Ishøj Havn

 

Den enkle løsning med automatiske pullerter, som “lukker” for havnen fra sen aften til tidlig morgen, har sat en effektiv stopper for tyveri og ulovlige ophold på Ishøj Havn.

 

Pullertsystemet kan åbnes via en App på mobiltelefonen eller ved telefonopkald. Alle brugere med en registreret og aktiv kontrakt med havnen, kan oprettes med en adgang via en mobiltelefon. Adgangen på mobiltelefoner, registreres på mobilnummeret og kan kun benyttes af ejerens mobilnummer. Bruger uden mobiltelefon, kan få indlagt adgang på sit Tally kort.

 

Sikringsløsninger mod tyveri på Ishøj Havn

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up