"Det er sgu et ret godt værktøj at have"

- KIBO Connector overvåger portens driftsstatus i realtid ved Køge Havn

Køge Havn er en aktiv havn, som oplever meget trafik både til søs og til lands. Den store aktivitet på havnen medfører dog også, at søfolk ofte åbner en af havnens svingporte via nødstop-funktionen, hvilket kompromitterer sikkerheden på havnen. Derfor har vi installeret en KIBO Connector på porten, som gør det nemt for havnepersonalet at overvåge portens aktuelle tilstand, således de kan reagere med det samme ved uhensigtsmæssig brug. 

Vi kan ikke fysisk forhindre søfolkenene i at benytte nødstop-funktionen, da det er vigtigt, at knappen er tilgængelig og funktionel ved nødstilfælde, men ved hjælp af KIBO Connector, er det nu muligt for personalet på Køge Havn at reagere med det samme, når nødstoppet bliver benyttet til at åbne porten. Hermed kan porten hurtigt bringes tilbage i almindelig driftstilstand. 

Foruden KIBO Connector har havnen også videoovervågning af området, hvilket muliggør identifikation af de personer, som benytter nødstopknappen til at åbne porten. 


KIBO Connector taler rigtigt godt sammen med vores overvågningskameraer – på kameraet kan jeg se, hvornår det er sket og hvem der er til stede, og i app’en kan jeg se, hvad der er sket “, Mads Granzow, Driftsleder, Køge Havn


Når portens nødstop bliver brugt, får Mads en notifikation via KIBO Connector app'en på sin mobil, så han hurtigt kan reagere på hændelsen. 

KIBO Connector gør det nemt at overvåge driftsstatus på alle dine enheder i realtid direkte fra computeren eller via app på mobilen

Du kan dermed reagere med det samme, hvis der opstår fejl på fotoceller, strømforsyning, nødstop, åbnings-input eller andre vitale dele. 

Systemet er kompatibelt med både nye og ældre installationer. Der skal blot installeres et lille KIBO Connector-modul i enhedens styrekasse, hvorefter du med det samme kan overvåge driftsstatus, se GPS-koordinater for hver enkelt enhed samt administrere adgang.

Læs mere om KIBO Connector

Det er dog ikke kun ved ukorrekt brug af nødstop, at KIBO Connector er en hjælp for havnen - også ved påkørsler af porten, hjælper den lille enhed i portens styrekasse personalet med at holde øje med skjulte skader. 


Når en port bliver påkørt, er det ikke altid nemt at se, om der er sket en skade med det blotte øje, men hvis f.eks. en sikkerhedsliste er påvirket, så kan vi se det i app’en”, Mads Granzow, Driftsleder, Køge Havn


Havnen har nu haft KIBO Connector installeret på en af deres svingporte siden november 2022, og Mads Granzow er begejstret for løsningen, ”Den fungerer lidt ligesom en forsikring – man håber ikke, at man for brug for den, men den er god at have”.

Køge Havn har allerede nu planer om at få KIBO Connector installeret på flere af havnens porte - “Det er sgu’ et ret godt værktøj at have”.

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up