SKILTECENTRET VIBORG

SkilteCentret sikrer sig mod biltyveri og forbedrer kundeservice med automatiske pullerter

Branche

Erhverv

Projektstart

2019

Leverancer

  • checkAutomatiske pullerter

 

Pullerter ved SkilteCentret i Viborg

 

SkilteCentret udvikler og producerer grafiske løsninger til en lang række formål, bl.a. facader, domicilindretninger, messer, kampagner og displays. Herudover folierer de biler til privat og erhverv, hvorfor de ofte har mange biler stående på deres matrikel.

For at beskytte deres kunders biler mod tyveri, var de derfor ikke i tvivl om, at de havde behov for en solid og effektiv sikringsløsning, da de skulle bygge nye lokaler i Viborg.

 

”Teknologien gør bare hverdagen nemmere – inden man investerer i en sikringsløsning skal man huske på, at man ikke nødvendigvis behøver at stå og slås med en Ruko-lås i regnvejr”

– Henrik Damsgaard, Administrerende Direktør, SkilteCentret

Store krav til ny sikringsløsning

Administrerende Direktør Henrik Damsgaard stillede store krav til den nye sikringsløsning; Den skulle selvfølgelig være effektiv, men den skulle også være æstetisk tiltalende og dermed understøtte SkilteCentrets virke som leverandør af grafiske løsninger i høj kvalitet. Valget faldt derfor på automatiske pullerter, da pullerternes enkle og stilrene design passer godt ind i SkilteCentrets nye omgivelser.

De automatiske pullerter betjenes enkelt via app, sms eller opkald, hvilket gør betjening mulig hvor som helst og når som helst. ”De automatiske pullerter er god kundeservice – man kan fx sidde derhjemme og lukke kunder ind og ud af området, når de skal hente deres biler”, udtaler Administrerende Direktør, Henrik Damsgaard. Kunder og leverandører kan desuden modtage engangskoder via sms, så de selv kan sænke pullerterne, når de skal aflevere eller hente en bil efter lukketid.

De automatiske pullerter er god kundeservice – man kan fx sidde derhjemme og lukke kunder ind og ud af området, når de skal hente deres biler”, Henrik Damsgaard, Administrerende Direktør, SkilteCentret.

Automatisk pullert ved parkeringsplads

 

For optimal brugervenlighed har SkilteCentret valgt at få de automatiske pullerter tilkoblet samme platform som deres alarmanlæg og overvågningskameraer kontrolleres fra. Alle sikringsløsninger styres derfor enkelt via samme app.

Foruden pullerternes stilrene design og store brugervenlighed er fordelen, at de kun er synlige, når de aktivt sikrer området. Pullerterne bemærkes næsten ikke, når de er sænket.   

De automatiske pullerter har været i brug siden det nye byggeri stod færdigt i efteråret 2019, og Administrerende Direktør Henrik Damsgaard er ovenud tilfreds med løsningen, da den både sikrer at biler bliver stående på SkilteCentrets område og samtidig fungerer som et led i god kundeservice.

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up