ERHVERV

Vi tester fremtidens speedgate

Branche

Erhverv

Projektstart

2020

Leverancer

  • checkd'Flow Speedgate

 

Speedgate ved indgang til virksomhed

Vi installerede de første d’Flow speedgates i Danmark i 2020, og kunden er yderst tilfreds med løsningen.

d’Flow er baseret på et nyt FREE FLOW koncept, hvilket betyder, at dørene normalt er åbne. Dette skaber en bedre persongennemstrømning end ved traditionelle speedgates – helt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

I denne case kan du læse, hvorfor kunden har valgt d’Flow speedgates, og hvordan, vi hjælper med at teste og tilpasse det nye system til kundens ønsker og behov.

Hvorfor har kunden valgt d’Flow speedgate?

Til en sikringsmesse i London i 2019 blev kunden betaget af d’Flow og dens revolutionerende funktioner – særligt systemets normalt åbne døre, muligheden for to-vejs passage samt systemets mange identifikationsmetoder tiltalte kunden.

Kunden har valgt at være anonym i denne artikel. Ønskes yderligere information om projektet, kan reference efterspørges. Kontakt Regionschef Nikolai Steenberg på ns@kibo.dk

KIBO d’Flow speedgate kendetegnes ved b.la.:

  • Åbne døre, som byder gæster velkomne og giver en hurtig og ubesværet passage – dørene lukkes kun, når en uautoriseret person forsøger at komme igennem systemet
  • To-vejs passage skaber optimalt flow og persongennemstrømning
  • LED-farvekoder til forskellige brugergrupper
  • Algoritme som identificerer og sporer adskillige brugere på én gang
  • Anti-tailgating funktion
  • Mange identifikationsmuligheder såsom bar codes, RFID, MIFARE, fingeraftryk, biometrisk læser, ansigtsgenkendelse, iris-genkendelse samt ”finger on the fly”
  • Du kan læse mere om d’Flow her

Kunden ønskede en eksklusiv leveringsaftale på d’Flow, og efter dialog med producenten, Digicon, samt flere potentielle leverandører, faldt valget på KIBO. Kunden valgte os af flere årsager; bl.a. grundet vores gode ry i sikkerhedsbranchen, vores stærke referencer samt vores proaktive tilgang til enhver opgave.

d'Flow speedgate - kontrol ved adgang til erhverv

d'Flow er ikke blot et revolutionerende produkt – d'Flow repræsenterer en helt ny kategori inden for speedgates.

 

D’Flow er et åbent system med høj sikkerhed

Kunden stiller meget høje krav til sikkerheden, og derfor skal d’Flow bl.a tilkobles biometrisk læser samt ansigtsgodkendelse. I samarbejde med kunden er vi derfor i fuld gang med at justere og kalibrere d’Flow, så sikkerheden opgraderes betydeligt fra den nuværende kortlæser-løsning. Opgraderingen til biometrisk læser samt ansigtsgodkendelse forventes færdig i første kvartal af 2021.

Arbejdet med d’Flow en spændende og lærerig proces for både os og kunden, og vi er glade for, at vi får lov til at gennemgå systemet helt ned i mindste detalje. Den viden, vi opnår nu, er til gavn for alle kunder, som vælger en d’flow løsning både nu og i fremtiden.

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up