RF EXPERIENCE

Dronning af Danmark
Den største tak

Branche

Event

Projektstart

2024

Sikkerhed til dronningens hyldestshow

DR og TV 2 afholdt i forbindelse med Dronning Magrethes abdikation det rørende hyldestshow "Danmarks dronning - den største tak".

I samarbejde med RF Experience, der havde ansvaret for sikkerheden ved begivenheden, installerede vi vores mobile overvågningsløsning. Kameraerne skabte et overblik over området, hvilket gjorde det muligt for sikkerhedspersonalet at overvåge, hvordan publikum bevægede sig under hyldestshowet.

Inspektion af hegnslinje

 

Bodycams med geotagging

Sikkerhedsværterne ved arrangementet bar også synlige bodycams på deres uniformer, hvilket gjorde det muligt for dem at slå alarm hurtigt i tilfælde af nødsituationer med geotagging. Dermed havde sikkerhedsværterne en fuldstændig oversigt over begivenheden både fra oven og blandt publikum.

Inspektion af hegnslinje


Problemfri gennemførelse

Resultatet var en problemfri gennemførelse af begivenheden i overensstemmelse med planen. I galleriet kan du se nogle udvalgte billeder, der ikke kun viser Danmarks store kærlighed til Dronning Margrethe, men også det dedikerede arbejde, vi bidrog med for at sikre en sikker og vellykket begivenhed.

En stor tak til vores samarbejdspartner RFX og Morten Therkildsen MSc.

Billeder: VÆKST Visuals – Johan Stauner Bill.

Inspektion af hegnslinje

Se alle billederne fra begivenheden i galleriet

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up