Crowd Safety Management cams

- Øget sikkerhed ved events med store menneskemængder

EVENT SECURITY

Body Cams til Crowd Safety & Crowd Security

Ved at udstyre sikkerhedspersonalet med body cams kan du følge med i live video og geo-tagging og tage øjeblikkelig aktion, når det er nødvendigt.

 

Fremhævede funktioner

  • 4G- og Wi-Fi

  • Video- og lydoptagelser i høj kvalitet

  • Cloud-forbindelse

  • Geo-tagging

  • Alarm

  • Livestreaming og videohentning under docking

Kombiner optagelser

Kombiner videooptagelser fra overvågningskameraer, mobiltelefon og body cams i samme brugergrænseflade.

meeting-camera-circle

Administrer alt i Skyen

Få det komplette overblik og administrer alle dine kameraer, se live streams m.m.

cloud

4G eller Wi-Fi

Live stream, real-time remote viewing og direkte til skyen optagelser

cellular-network-wifi-4g

To-vejs kommunikation

Mulighed for tovejs-kommunikation med krystalklar lyd.

microphone-podcast-2

”Mobile kameraer giver en god fleksibilitet og hurtige øjne på komplicerede situationer. Det kan virkelig være et godt værktøj til at understøtte ens crowd safety management, og derved skabe tryggere begivenheder.” – Morten Therkildsen, Sikkerhedschef, Roskilde Festival Gruppen

 

Billede af body cam med specifikationer vedr. lyd og billede

Body cams skabt til crowd safety- og crowd security management

I en verden, hvor store menneskemængder ofte samles ved begivenheder, koncerter, sportskampe og offentlige demonstrationer, har behovet for effektiv håndtering af crowd safety og crowd security aldrig været større. Her kommer body cams - også kendt som kropskameraer - ind som et værdifuldt værktøj til at opnå netop dette mål. De mobile kropskameraer har nemlig vist sig at være yderst egnede til at forbedre både sikkerheden for deltagerne ved større events samt håndteringen af hændelser og begivenheder på større områder. 

Hold øje med publikums flow under koncerter

Når scenevagter og andet sikkerhedspersonale bærer body cams under koncerter, er det muligt for crowd safety og crowd security specialister at kigge med fra computer, tablet eller mobiltelefon via live stream. Her kan de hurtigt danne sig et overblik over publikums bevægelser - og hurtigt tilkalde assistance eller igangsætte deeskalerende foranstaltninger inden, det bliver for vildt. 

Realtidsvisning og overvågning

Body cams giver arrangører og sikkerhedspersonale en direkte og realtidsvisning, da kameraerne er båret af personale tæt på begivenheden. Dette muliggør hurtig identifikation af potentielle sikkerhedsproblemer, som kan adresseres øjeblikkeligt. Ved at have et samlet overblik over begivenheden kan sikkerhedsteams hurtigt afgøre, om der er behov for ekstra ressourcer eller nødindsatser.

Body cams skaber tryghed og kan forebygge konflikter

Synligheden af Crowd Safety Management cams har en afgørende indvirkning på deltageres adfærd. Når folk er opmærksomme på, at deres handlinger bliver optaget, er de mere tilbøjelige til at udvise mere hensigtsmæssig og respektfuld adfærd. Samtidig kan synlige sikkerhedsforanstaltninger som f.eks. kropskameraer bidrage til at vække en følelse af tryghed blandt alle deltagerne, da de ved, at sikkerheden er prirotieret. 

Evidensindsamling og efterforskning

Kropskameraerne giver mulighed for optagelse af hændelser i realtid. Disse optagelser kan være uvurderlige som bevis i efterforskningen af eventuelle lovovertrædelser, voldshandlinger eller andre uheldige hændelser. Denne nøjagtige og pålidelige dokumentation kan styrke retshåndhævelsen og retssystemet, samtidig med at den beskytter rettighederne for både deltagerne og sikkerhedspersonalet.

Forbedret kommunikation og samarbejde blandt sikkerhedspersonalet 

Crowd Safety Management cams muliggør også en mere effektiv kommunikation og samarbejde mellem forskellige sikkerhedsenheder og personale. Da alle relevante aktører kan få adgang til de samme optagelser og visuelle data, kan beslutningstagning blive mere koordineret og informeret, hvilket resulterer i en mere sammenhængende og vellykket håndtering af begivenheder med mange mennesker.

Beskyttelse af sikkerhedspersonalet

Ud over at overvåge deltagerne bidrager de kropsbårne kameraer også til beskyttelse af selve sikkerhedspersonalet. Optagelserne kan bruges til at dokumentere eventuelle angreb, trusler eller udfordrende situationer, som personalet står overfor - og de kan hurtigt tilkalde assistance, hvis en situation påkræver dette. 

I en tid, hvor effektiv crowd safety og crowd security management er afgørende for succesen af enhver større begivenhed, er body cams blevet et uvurderligt værktøj. Disse små, men kraftfulde enheder giver mulighed for realtidsvisning, konfliktforebyggelse, evidensindsamling og forbedret samarbejde, samtidig med at de beskytter både deltagerne og sikkerhedspersonalet. Med avancerede teknologiske funktioner fortsætter body cams med at definere den måde, vi håndterer sikkerheden i store menneskemængder på.

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up