ALL IN ON GREEN

Grønt aftryk og sikring af en hjælpende hånd til verdenshavene

Branche

Kommuner

Projektstart

2021

Leverancer

  • checkHegn
  • checkGanglåge

 

Mekanisk arm ved Dokk1

 

Plastik i verdenshavene er et stigende problem. Verdenshavene har akut brug for førstehjælp – og første skridt er at løse problemet dér, hvor det opstår.

På Europaplads i Aarhus, lige uden for Dokk1, møder åen havet. Det er derfor et oplagt sted at placere en mekanisk arm, der opsamler affald fra Aarhus Å. Og det er netop, hvad All In On Green har gjort med deres robotarm SeaProtectorOne.

Vi har fået fornøjelsen af at levere hegn og låge til sikring af robotarmen oppe på land. Dermed har vi sat vores (KIBO)grønne aftryk for miljøet og vi er stolte af at være blevet valgt til at sikre et så innovativt og vigtigt projekt som dette.

All In On Green og SeaProtectorOne

All In On Green går all in på at give verdenshavene førstehjælp. De har udbredt en teknologisk løsning, der forhindrer, at menneskers plastikaffald ender i verdenshavene.

Mads Tranders Nielsen er stifter af All In On Green og opfinderen bag SeaProtectorOne.

Hans mission er at mindske plastik og affald i verdenshavene og har med sin nyeste opfindelse taget et stort skridt i den bæredygtige retning.

SeaProtectorOne er en intelligent mekanisk arm, der opfanger flydende plastikaffald i floder og åer, så det ikke ender i havene.

Målet er at levere løsningen andre steder i Danmark og til resten af verden, så SeaProtectorOne forhåbentlig kan fange skrald i floder verden over,” siger Mads Tranders Nielsen, stifter af All In On Green.

Udover at fange og opsamle diverse typer affald, kan robotarmen tilmed tage højde for åens andre farende såsom kajakroer og fugle. Termiske kameraer sørger for, at armen hæves, så de let kan passere.

Stålgitterhegn ved Dokk1 i Aarhus

 

 

Opsætning af stålgitterhegn og ganglåge

Vi har leveret stålgitterhegn SGH 30/36 og ganglåge GLÅ 30 til sikring af installationen. Begge dele er i den milde farve RAL9006 white aluminium som passer godt til de åbne omgivelser uden at tage fokusset fra det egentlige produkt.

Hegnstolper til stålgitterhegn monteres

Tilfreds med resultatet og KIBO’s service

”KIBO Sikring har leveret en rigtig fin service, og de lever op til det, de lover. De friske fyre fra KIBO Sikring har gjort et tilfredsstillende og hurtigt stykke arbejde. Jeg vil helt sikkert anbefale KIBO Sikring til andre, der har et sikringsbehov”

– Mads Tranders, stifter af All In On Green og opfinder af SeaProtectorOne

Hegn monteres ved Dokk1
Indhegning af Sea Protector One

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up