VESTFORSYNING HOLSTEBRO

Adgangskontrol og mekanisk sikring forhindrer adgang for uvedkommende hos Vestforsyning Holstebro

Branche

Forsyning

Projektstart

2021

Leverancer

  • checkAdgangskontrol
  • checkPorte
  • checkHegn
  • checkServiceaftale

 

Hegnslinje ved Vestforsyning Holstebro

 

Vestforsyningen er et multiforsyningsselskab med hovedsæde i Holstebro.

Deres hovedopgaver er forsyning af el, vand, varme og rensning af spildevand. Med de mange ubemandede anlæg og stationer, har de et særligt behov for sikring.

 

”Vores behov for skalsikring er primært at undgå, at uvedkommende kommer til skade. Vi har mange stejle skrænter og bassiner, som folk ikke skal kravle op på eller falde ned i. Derfor er det rart at vide, at sikkerheden er i top,” 

– Jørgen Ishøi, Afdelingsleder/Maskinmester i Vestforsyning Holstebro

 

Udover mekanisk sikring har Vestforsyning Holstebro overvågning og alarm på de ubemandede lokationer:

Det giver en tryghed altid at kunne se, at portene ude ved de forskellige indgange er lukkede,” siger Jørgen Ishøi.

Mekanisk sikring, service og hegnsinspektion

Vi har leveret tre automatiske porte samt hegn til alle Vestforsyningens seks renseanlæg og pumpestationer. Derudover laver vi service på portene, så de kører uden problemer og udfører hegnsinspektion, hvor vi gennemgår hegnslinjen 1 gang årligt.

 

Det er rart at have inspektions- og serviceaftaler på vores hegn og porte, så vi med rettidig omhu kan komme eventuelle skader i forkøbet. Måden hvorpå KIBO løser vores behov for sikring fungerer rigtig godt. Efter hver hegnsinspektion får jeg en rapport over, hvor der er behov for at gøre noget,” Jørgen Ishøi.

Hegnsinspektion og serviceaftale

 

 

Adgangskontrol – en god investering

De automatiske skydeporte er udstyret med adgangskontrol, der via SMS eller app på telefonen gør det let at åbne og lukke porten for personale og gæster på sitet.

 

Adgangskontrol har været en rigtig god investering for os. Nu er vi fri for, at alle der skal have adgang, skal have en fjernbetjening. Vi kan let give adgang til personale eller teknikere, der skal ind på lokationen. Al styring foregår inde i appen og det er simpelt at tildele tidsbegrænset adgang og fjerne brugere, når de er færdige med arbejdet. Det er et fantastisk system,” siger Jørgen Ishøi.

Adgangskontrol til porte ved indgange

Godt og fleksibelt samarbejde

”Samarbejdet med KIBO er rigtig godt, og de er meget fleksible. For nyligt skulle vi have udvidet og flyttet en eksisterende port. Her var det en stor fordel, at det var KIBO, der havde installeret porten og dermed var bekendte med vores systemer og sikringsbehov. Jeg kan helt bestemt anbefale KIBO Sikring til andre forsyningsvirksomheder med behov for sikring på flere lokationer,”

– Jørgen Ishøi, Afdelingsleder/Maskinmester i Vestforsyning Holstebro

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up