BRØNDBY IF

Mobilporte bidrager til sikringsniveauet på Brøndby Stadion

Branche

Events

Projektstart

2020

Leverancer

 

 

 

I forbindelse med højrisikokampe kan der på Brøndby Stadion være brug for et højere sikkerhedsniveau end normalt. Det kan være til afspærring mellem de store fanområder lige uden for stadion, hvor der skal sørges for, at de forskellige klubbers fangrupperinger ikke bliver blandet.

"Fordelen med Mobilporten er, at vi kan sætte den op i de områder, hvor vi kan se, at der kan være en afspærringseffekt. Det kunne være ned til de store fanområder, som vi havde her til den sidste kamp." Tom Larsen, Stadionchef, Brøndby IF

 

Adskillelse af fangrupper

Da AGF gæstede Brøndby Stadion i maj 2024 var der guld på spil. Derfor var opbuddet af fans ekstra stort, og Brøndby havde brug for ekstra sikring for at sørge for, at kampen blev afviklet så godt som muligt.

Stadionchef for Brøndby IF, Tom Larsen, sørgede derfor for en Mobilport, som kunne hjælpe med at holde styr på de respektive fangrupper uden for stadion.

"Det er klart en fordel, at vi har de her porte, der kan skyde op og i med det samme, og som vi kan styre. På den måde er det jo en højnet sikkerhed i forhold til det almindelige hegnsmateriale." - Tom Larsen, Stadionchef, Brøndby IF

Inspektion af hegnslinje

 

Et langt samarbejde

Brøndby IF har igennem en årrække gjort brug af muligheden for at bruge KIBOs løsninger, så de kan tilpasse sikringsniveauet til den specifikke situation.

Foruden Mobilporten har de gjort brug af KIBOX mobilhegn, som er en innovativ mobil hegnsløsning, hvor hegn og stolper er samlet i én og samme boks.

"Vi har et samarbejde med KIBO til vores højrisikokampe, hvor vi har mobile enheder inde til de her kampe. Det kunne være skydeporte,
det kunne være ekstra hegn, ekstra porte, almindelige porte og møller."
Tom Larsen, Stadionchef, Brøndby IF

Inspektion af hegnslinje

“Samarbejdet med KIBO har været i gang længe. Vi har fået en masse permanent hegn sat op af KIBO. Og alle vores mobile enheder bruger vi til alle vores højrisikokampe, europæiske kampe eller større arrangementer.”

- Tom Larsen, Stadionchef, Brøndby IF


Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up