Langtidsleje

- mobil sikring, afskærmning og visiteret adgang til dit område

Få en fleksibel sikringsløsning med langtidsleje

Ved at langtidsleje vores mobile sikringsløsninger, kan du sikre din ejendom og værdier på den mest fleksible måde. Det kan være relevant for f.eks. havne ifbm. ISPS-sikring eller andre områder, hvor der jævnligt opstår behov for hurtig afspærring. 

Vores fleksible, flytbar Mobilport kan leveres med mobilhegn, adgangskontrol, flytbart bomanlæg og overvågningskameraer, så du med ét kan få en komplet mobilsikringsløsning, der kan perimetersikre et helt område og automatisk regulere trafik fra biler og fodgængere til og fra området.

“Fordelen ved at have den mobile port er, at det er forholdsvist nemt. Der skal ikke trækkes lyslederkabler og andet i større omfang. Så det er forholdsvist nemt. Både at sætte det op første gang, men også at flytte det næste gang.” Søren Tikjøb, Aarhus Havn

Mobilsikring

Her kan vores mobile sikringsprodukter hjælpe dit byggeri

Hvis behovet opstår for at afskærme, sikre eller blot etablere visiteret adgang til dit byggeri har KIBO's Mobilsikring en bred palette af mobile sikringsprodukter. Vores brede udvalg af hegn, mobilporte, bomanlæg og pullerter kan hjælpe til at:

Reducere tyveri

Reducer effektivt risikoen for tyveri ved at bruge vores mobile højsikringshegn eller vores mobile overvågningsløsning

single-neutral-protect

Forhindre uønsket adgang

 Med en mobilport kan du sikre adgangsveje ved alt fra byggepladser til festivaler. Mobilporten er også ideel ved virksomheder, hvis en eksisterende løsning fx bliver påkørt eller ikke er funktionsdygtig. 

architecture-fence-2

Minimere arbejdsulykker

Vores mobile sikringsprodukter minimerer du risikoen ulykker på arbejdspladsen. Med den mobile brandstander kan du sørge for, at god sikkerhed på hele pladsen.

hat-architect

Se nedestående produkt program og kontakt os gerne, hvis du ønsker råd og vejledning i forhold, til hvordan vi i fælleskab kan beskytte dine anlægs aktiver.

Vores mobile sikringsprodukter omfatter

Sammen kortlægger vi først dit sikringsbehov med en risikoprofil

Ingen virksomheder er ens – det gælder også, når vi snakker sikringsbehov. Derfor tager vi os altid tid til at gennemgå alle potentielle risici samt regler og krav for din virksomhed, når vi sætter nye sikringsløsninger op eller overtager eksisterende løsninger.

Al den viden samler vi i en risikoprofil, der kortlægger din virksomheds sikringsbehov. Med den i hånden finder og tilpasser vi præcis den service- og beredskabsaftale, der passer bedst til dig og din virksomhed.

SERVICE   BEREDSKAB   INSPEKTION

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up