Vi tester fremtidens speedgate

Vi har nu installeret de første d’Flow speedgates i Danmark, og kunden er yderst tilfreds med løsningen. d’Flow er baseret på et nyt FREE FLOW koncept, hvilket betyder, at dørene normalt er åbne. Dette skaber en bedre persongennemstrømning end ved traditionelle speedgates – helt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

I denne case kan du læse, hvorfor kunden har valgt d’Flow speedgates, og hvordan, vi hjælper med at teste og tilpasse det nye system til kundens ønsker og behov.

Hvorfor har kunden valgt d’Flow speedgate?

Til en sikringsmesse i London i 2019 blev kunden betaget af d’Flow og dens revolutionerende funktioner – særligt systemets normalt åbne døre, muligheden for to-vejs passage samt systemets mange identifikationsmetoder tiltalte kunden.

KIBO d’Flow speedgate kendetegnes ved b.la.:

  • Åbne døre, som byder gæster velkomne og giver en hurtig og ubesværet passage – dørene lukkes kun, når en uautoriseret person forsøger at komme igennem systemet
  • To-vejs passage skaber optimalt flow og persongennemstrømning
  • LED-farvekoder til forskellige brugergrupper
  • Algoritme som identificerer og sporer adskillige brugere på én gang
  • Anti-tailgating funktion
  • Mange identifikationsmuligheder såsom bar codes, RFID, MIFARE, fingeraftryk, biometrisk læser, ansigtsgenkendelse, iris-genkendelse samt ”finger on the fly”
  • Du kan læse mere om d’Flow her

Kunden ønskede en eksklusiv leveringsaftale på d’Flow speedgates, og efter dialog med producenten, Digicon, samt flere potentielle leverandører, faldt valget på KIBO. Kunden valgte os af flere årsager; bl.a. grundet vores gode ry i sikkerhedsbranchen, vores stærke referencer samt vores proaktive tilgang til enhver opgave.

D’Flow installeret som testløsning

Free Flow konceptet er stadig relativt nyt, og derfor har kunden valgt at få installeret tre styk d’Flow speedgates som en testløsning ved én af kundens afdelinger. Formålet er nu at få testet og kalibreret d’Flow således løsningen er fuldt tilpasset kundens ønsker og behov. Dette mhp. at afklare, om kunden ønsker at benytte d’Flow ved andre afdelinger i fremtiden.

D’Flow er et åbent system med høj sikkerhed

Kunden stiller meget høje krav til sikkerheden, og derfor skal d’Flow bl.a tilkobles biometrisk læser samt ansigtsgodkendelse. I samarbejde med kunden er vi derfor i fuld gang med at justere og kalibrere d’Flow, så sikkerheden opgraderes betydeligt fra den nuværende kortlæser-løsning. Opgraderingen til biometrisk læser samt ansigtsgodkendelse forventes færdig i første kvartal af 2021.

Arbejdet med d’Flow en spændende og lærerig proces for både os og kunden, og vi er glade for, at vi får lov til at gennemgå systemet helt ned i mindste detalje. Den viden, vi opnår nu, er til gavn for alle kunder, som vælger en d’flow løsning både nu og i fremtiden.

Kunden har valgt at være anonym i denne artikel. Ønskes yderligere information om projektet, kan reference efterspørges. Kontakt Regionschef Nikolai Steenberg på ns@kibo.dk

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring