Vi sikrer testudstyr ved covid-testcentre i hovedstaden

At lade sig teste for covid-19 er noget de fleste af os danskere efterhånden kender til.

Tusindvis af daglige podninger og quick-tests kræver udstyr i massevis. Udstyr, der skal beskyttes og overvåges, så testcentrene fortsat kan teste borgere og være med til at mindske smittespredning.

Copenhagen Medical har to private testcentre i Bella Centeret og Parken i København, der blev sat op på meget kort tid efter regeringens pludselige udmeldinger. Derfor skulle opsætning af overvågning gå stærkt, så Copenhagen Medical allierede sig med Volt, der bl.a. leverer powerbanks til festivaller.

Efter anbefaling kontaktede Operation Manager i Volt, Mikkel Hjortebjerg Harpsøe, Mobilsikring og gjorde det muligt for os at installere mobile overvågningskameraer ved testcentrene.

Hvordan er opsætningsfasen forløbet?
Den pludselige udmelding om private testcentre krævede en hurtig, men ordentlig opsætning. Det skulle gå hurtigt, og kort tid efter at Mikkel Harpsøe havde kontaktet Mobilsikring, var det hele klar til at køre 23. december.

Opsætningsfasen er gået ret godt og helt vildt hurtig taget i betragtning af, at det var lige op til jul. Så opsætningen har været meget hurtig og kørt gnidningsfrit,” siger Mikkel Harpsøe.

Hvorfor mobil overvågning?
Testudstyret opbevares ved testcentrene. Udfordringen ved netop denne form for lager er hallernes funktion og den konstante trafik af både borgere og medarbejdere, der kommer og går. 

Derfor var det en oplagt løsning at få installeret mobil overvågning, så områderne hele tiden er under opsyn. Netop fordi overvågningen er mobil, er løsningen ideel til testcentre, der (forhåbentlig) kun er til midlertidig brug og derfor også hurtigt kan pilles ned igen.

Om de mobile overvågningskameraer:

  • Overvågningsløsningen er baseret på Eagle Eye Networks cloudbaserede platform.
  • Kameraerne optager ved bevægelse og lagrer optagelser i Skyen i 30 dage.
  • Alle optagelser fra kameraerne kan tilgås fra smartphone, tablet eller pc.
  • Alle kameraerne er online via 4G-routere.
  • Kameraerne optager i 5 MP og giver super skarpe billeder i både dagslys og mørke.


Hvorfor valgte de KIBO Sikring til opgaven?
Formålet med mobil overvågning hos testcentrene er at sikre deres testudstyr. Ved eventuelle indbrud er alt fanget på kamera, der let kan tilgås i systemet. Mikkel Harpsøe har været yderst tilfreds med KIBO’s opsætning og service:

Jeg vil helt bestemt anbefale KIBO Sikrings Mobilsikring til andre, der har brug for lignende løsning. Jeg kender ikke til andre, der leverer så hurtigt og er så servicemindede, så det har været positivt at arbejde sammen med KIBO Sikring,” siger Mikkel Harpsøe fra Volt.
 

Skal du også bruge mobil overvågning? Kontakt vores sikringskonsulent Ali Özdemir på telefon 91 99 59 95 eller mail ali@kibo.dk og høre mere om dine muligheder. Du kan også læse mere om vores mobile udlejningsløsninger her.

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring