Pressemeddelelse: Garda Sikring Group køber Perimeter Protection Groups nordiske aktiviteter 

20. marts 2024.  

Garda Sikring Group har indgået aftale om at købe GPP Perimeter Protection, de nordiske aktiviteter i Perimeter Protection Group, som er en førende leverandør af certificerede perimetersikringsløsninger. Med opkøbet får Garda Sikring Group adgang til en attraktiv produktportefølje og tilført stærk ekspertise inden for køretøjsbarrierer. Samtidig bliver medarbejdere i GPP Perimeter Protection en del af en stærk og veletableret nordisk organisation.   

"Vi er utroligt glade for, at GPP Perimeter Protection sammen med deres kompetente medarbejdere bliver en del af Garda Sikrings familie. Efterspørgslen på højsikringsløsninger er stigende på verdensplan, og med opkøbet af GPP Perimeter Protection kan vi nu tilbyde et bredere udvalg af certificerede køretøjsbarrierer og dermed styrke vores tilbud inden for højsikring yderligere. Samtidig får GPPs kunder nu en totalleverandør, der kan varetage alle deres behov inden for perimetersikring, teknisk sikring samt service og vedligehold", udtaler Group CEO Jon Ola Stokke fra Garda Sikring Group.  

Perimeter Protection Group blev grundlagt i 1951 og er i dag en af verdens førende leverandører af køretøjsbarrierer. Den nordiske drift af PPG, GPP Perimeter Protection, har en stærk arv og årtiers erfaring inden for perimetersikring. Den nordiske organisation beskæftiger i dag 44 medarbejdere i Sverige, Danmark og Finland. PPGs aktiviteter uden for Norden, herunder produktionsfaciliteter i Tyskland og Storbritannien, forbliver upåvirkede og er ikke en del af transaktionen. 

Caroline Talsma, PPG Group CFO og CEO i GPP Perimeter Protection, udtaler: "Vi er glade for, at GPP Perimeter Protection bliver en del af Garda Sikring Group. Det er et godt match, hvor vi deler de samme stærke værdier som Garda Sikring Group, og den enkelte kundes behov er altid omdrejningspunktet for vores forretning. Garda Sikring Group bliver vores distributør af PPG-produkter i Norden, og vi ser frem til at udnytte vores samlede kompetence til at videreudvikle PPG-produktporteføljen.

Overtagelsen af GPPs aktiviteter i Sverige er nu endeligt godkendt. Gennemførelsen af købet af GPPs aktiviteter i Danmark og Finland afventer stadig FDI-godkendelse. Der arbejdes løbende sammen med de relevante myndigheder på at opfylde alle lovkrav. Overtagelsen i Danmark og Finland vil fortsætte, når godkendelsen er på plads. 

Garda Sikring Group 
Garda Sikring Group tilbyder en bred vifte af produkter inden for perimetersikring og teknisk sikring samt ydelser relateret til rådgivning, installation, teknisk service og beredskab. Garda Sikring Group er beliggende i hele Norge, Finland, Danmark og Sverige og har en årlig omsætning på over NOK 3,4 milliarder og ca. 1400 medarbejdere. Vi er stolte af vores historie og det arbejde, vi udfører. Vi er en innovativ, engageret og solid samarbejdspartner for vores kunder og samarbejdspartnere, og vi tager vores sociale ansvar alvorligt. Vi brænder for ny bæredygtig vækst og udvikling i vores branche. 

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up