Stålgitterhegn SGH 30/36

- solidt panelhegn, der stopper ubudne gæster

Stærkt panelhegn til havne, industri og militær

Stålgitterhegn SGH 30/36 er et panelhegn, som typisk benyttes på havne, i militæret og i industrien, hvor der ønskes en enkel men solid afgrænsning af et område.

 

Kontakt os og hør nærmere

Stålgitterhegn er også kendt som panelhegn

Solidt panelhegn der er vanskeligt at forcere

Gitterhegnet leveres som standard i varmforzinket stål og er forsynet med vandrette og lodrette rundstål, der danner et stærkt gitter med masker i størrelsen 50 x 200 mm.

Panelhegnets maskestørrelse gør det generelt vanskeligt at klatre over. Hegnet er monteret med beslag og specialskruer i rustfri stål. 

Panelhegnet leveres i moduler på 2500 mm i varierende højder. Kan farves i flere forskellige RAL-farver. Eventuelle porte og døre kan leveres med gitterudfyldning og farve, som matcher hegnet. 

road-sign-banned

Skærpet sikkerhed

Ved skærpede krav til sikkerheden kan panelhegnet leveres med skråudlæggere i 45 graders vinkel, der gør hegnet endnu sværere at forcere.

Stålgitterhegn er også kendt som panelhegn, gitterhegn, gittermåttehegn, stålmåttehegn, sportshegn, hegn, elementhegn og galvaniseret hegn.

protection-shield-1

Download produktblad

Klik på produktbladet for at læse flere detaljer om produktet. 

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up