Fuld fokus på din forretning

Facility Security Management

Som din sikringspartner varetager vi drift og vedligehold af alle dine sikringsinstallationer, hvad enten du har ét eller flere sites. Vi hjælper med at opfylde dine fastsatte KPI'er, og vi forebygger nedbrud gennem korrekt vedligehold, service og beredskab. 

Sammen sikrer vi, at dine (kunders) løbende driftsomkostninger minimeres.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi fjerner unødig støj, så du kan fokusere på din kerneforretning 

Vi varetager drift og vedligehold af alle dine sikringsinstallationer, hvad enten du har ét eller flere sites. Som din partner sørger vi for, at du har det fulde overblik over dine sites - både individuelt og samlet.

Vi hjælper med at opfylde dine fastsatte KPI'er, og vi forebygger nedbrud gennem korrekt vedligehold, service og beredskab.

Behov kan ændres over tid, og dit setup i dag er ikke nødvendigvis dækkende om 2 år eller om 5 år. Derfor gennemgår vi løbende dine sikringsinstallationer på planlagte driftsmøder - så er du sikker på, at dine løsninger altid lever op til dine krav. 

Kontakt os med det samme, hvis du ønsker at vide, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere driften og samtidig opnå dokumenterede besparelser.

Ring 70 10 70 77 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Udfyld kontaktformular

 

 

Få live driftsstatus kombineret med adgangskontrol på alle dine enheder

Med KIBO Connector kan du nemt kontrollere dine enheder, og samtidig overvåge deres aktuelle driftsstatus. Du kan dermed reagere med det samme i tilfælde af fejl, skader eller nedbrud. 

KIBO Connector fås til både computer og som app til smartphone eller iPhone - så har du altid det gyldne overblik lige ved hånden. 

Klik her og læs mere om KIBO Connector

Landsdækkende service 24/7-365

Med medarbejdere fordelt over hele Danmark kan vi garantere dig hurtig landsdækkende service og akut assistance i tilfælde af forretningskritiske nedrud. Alle døgnets 24 timer 365 dage om året.

Se vores serviceaftaler

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Rune Jeff Frederiksen

Director of Service and Temporary Security

smartphone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Rune Jeff Frederiksen

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.
 

When you fill out the form, you also accept our terms for the processing of your personal data.

keyboard_arrow_up