Hør fra hestens egen mund, hvordan det er at arbejde i KIBO Sikring

Bliv klogere på dem i KIBO-skjorten og på KIBO som arbejdsplads

Servicetekniker

Torben Jacobsen

Torben Jacobsen er 50 år gammel og har været en del af KIBO siden 2008.

Som Servicetekniker er Torben ude og servicere og reparere vores mekaniske løsninger såsom porte, bomanlæg, pullerter osv. 

"Man bliver hørt og der bliver taget hånd om det, man siger. Selvom vi er mange, der er ude i marken, har vi et godt socialt sammenhold. Vi snakker meget i telefon med hinanden og fortæller små historier, når vi er rundt i landet. Det er vigtigt, at kunne det.”

Hegnsinspektør

Rune Eriksen

Rune Eriksen er 33 år og har været ansat i KIBO Sikring siden 2019.

Rune er hegnsinspektør og inspicerer hegn i Midt-, Øst- og Nordjylland. Han kommer derfor vidt omkring i det jyske og besøger både børnehaver, vandværker, havne og diverse virksomheder på daglig basis.

"Selvom du er ny i KIBO, er der ikke langt fra at drøfte idéer med ledelsen og få ansvar og indflydelse på egne opgaver. Det er rigtig fedt, synes jeg.”

Servicerådgiver

Peter Glasdam

Peter er 26 år og har været ansat i KIBO siden 2018.

Peter er Servicerådgiver i Service og Beredskab, hvor han er ansvarlig for vores koncern- og storkunder - herunder rådgivning til Københavns Lufthavn og Danish Crown.

”Mens jeg bliver klogere på kunden, bliver kunden samtidig klogere på deres sikringsbehov. Det er fedt at bidrage til det og på den måde gøre deres hverdag lidt lettere og mere sikker.”

Siden 2023 har Peter arbejdet som Projektleder i KIBO - men det er en helt anden glædelig historie, vi kan berette om. 

Sikringskonsulent

Mark Borup

Mark Borup er 45 år og har været ansat i KIBO Sikring siden 2000.

Mark er sikringskonsulent og opererer i Østjylland. Han har gennem tiden fået et stort netværk inden for sikrings- og byggebranchen, som han glædeligt benytter sig af i sit daglige arbejde.

"Det sociale sammenhold er rigtig godt både rundt på kontorerne og til fælles sammenkomster såsom grillarrangement, fisketure, fredagsbar, sommerfest og julefrokost.”

Søg uopfordret

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer, og modtager gerne uopfordrede ansøgninger.

Søg uopfordret ved at sende en mail til hr@kibo.dk

job-seach-profile

keyboard_arrow_up