Mød Peter Glasdam - Servicerådgiver

At bidrage til andres sikkerhed og gøre deres hverdag lettere

Peter er 26 år og har været ansat i KIBO siden 2018.

Peter er Servicerådgiver i Service og Beredskab, hvor han er ansvarlig for vores koncern- og storkunder - herunder rådgivning til Københavns Lufthavn og Danish Crown.

”Mens jeg bliver klogere på kunden, bliver kunden samtidig klogere på deres sikringsbehov. Det er fedt at bidrage til det og på den måde gøre deres hverdag lidt lettere og mere sikker.”

Rådgivning indenfor automatisk og mekanisk sikring er grundessensen i Peters arbejdsopgaver - og de spænder bredt. Alt fra terrorsikring af havne og lufthavne til fødevaresikkerhed og salg af Loading Dock Protector.

”Mine primære arbejdsopgaver består i at rådgive eksisterende kunder inden for service. Jeg er blandt andet med til at sikre, at den mekaniske sikring ved Danish Crown lever op til kravene inden for fødevaresikkerhed og så sørger jeg for, at danske erhvervshavne overholder de krav, de er underlagt gennem ISPS (International Ship and Port Facility Security).”

Hvis du spørger Peter, hvad han bedst kan lide at arbejde med, svarer han:

”Det er de helt store koncerner, som oftest har meget skarpe krav til deres sikringsniveauer, som jeg synes er rigtig spændende at arbejde med. Jeg brænder især for dialogen med kunden og at kunne skabe en værdi for dem, fordi det er så altafgørende for driften, at perimeteren er intakt.”

Rådgivning inden for vedligehold af den enkelte kundes sikringsløsninger er en stor del af arbejdet i Service og Beredskab. Sammen med kunden nedfælder vores servicerådgivere en plan, der skal følges i tilfælde af skade eller nedbrud på kundens perimetersikring.

Fritid: Familie, golf og sommerhus
Peter bor i en lille flække uden for Odense med sin kone og datter. Når de ikke er derhjemme, bruger de meget tid i deres sommerhus i Assens sammen med venner og familie, når omstændighederne tillader det. Peter er desuden også en aktiv type, der spiller golf og løber.

Hvordan er KIBO som arbejdsplads?

”Jeg synes, at vi har et stærkt sammenhold og er gode til at hjælpe hinanden med at blive klogere. I KIBO er der også en rigtig god balance mellem arbejde og familie. Det er family first og det sætter jeg kæmpestor pris på. Det smitter positivt af på medarbejderen og gavner virksomheden på andre parametre.”

Hvilke ord vil du bruge til at beskrive KIBO?

”En fed arbejdsplads med plads til idéer og frihed under ansvar.
Under normale omstændigheder har vi mange sociale arrangementer såsom grill og fredagsbar på de enkelte kontorer og fælles julefrokost og sommerfest. Jeg prioriterer det sociale og vil gerne have et godt forhold til mine kolleger. Det er vigtigt for mig at få sat ansigt på dem, jeg arbejder med.”

Skal Peter rådgive dig inden for sikring, eller vil du vide mere om at være servicerådgiver i KIBO Sikring, kan du fange ham på pgs@kibo.dk.